Sihirli Annem Tuğçe kiminle evlendi?

İçindekiler:

  1. Sihirli Annem Tuğçe kiminle evlendi?
  2. Sihirli Annem deki Tuğçe nin gerçek ismi ne?
  3. Damla Ersubaşı kaç yaşında?
  4. Damla Ersubaşı nın kaç çocuğu var?
  5. Damla Ersubaşı boşandı mi?
  6. Sihirli Annem Tuğçe nereli?
  7. Damla Ersubaşı neden Bosandi?

Sihirli Annem Tuğçe kiminle evlendi?

"Her Halimle Sev Beni" dizisinde Zeynep, 2014'te Sabit Kanca 2 filminde Zeliş karakterlerini canlandırdı. Damla Ersubaşı bir dönem “Ben Bilmem Eşim Bilir” adlı yarışma programında da asistanlık yaptı. 2016 yılının son günlerinde iş adamı Mustafa Can Keser ile dünya evine girdi.

Sihirli Annem deki Tuğçe nin gerçek ismi ne?

Damla Ersubaşı, 1993 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 6 yaşındayken bir döneme damga vuran Yılan Hikayesi dizisinde rol aldı. Asıl çıkışını ise 2003 yılında yayınlanan Sihirli Annem dizisiyle yakaladı.

Damla Ersubaşı kaç yaşında?

28 yaşında (21 Haziran 1993) Damla Ersubaşı/Yaş

Damla Ersubaşı nın kaç çocuğu var?

2016 yılında iş adamı Mustafa Can Keser ile dünya evine girdi. Ersubaşı'nın 4 yıl süren bu evlilikten 2 tane kız çocuğu var. Çift 2020 eylül ayında tek celsede boşandı.

Damla Ersubaşı boşandı mi?

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle şöhretlenen Damla Ersubaşı, 4 yıllık eşi işletmeci Mustafa Can Keser ile anlaşmalı olarak boşandı.

Sihirli Annem Tuğçe nereli?

Damla Ersubaşı 1993 yılında İstanbul'da dünyaya gözlerini açmıştır. Daha 6 yaşındayken 1999 yıllarının dönemde fırtınalar estiren Yılan Hikayesi isimli dizide rol alarak oyunculuk hayatına giriş yapmıştır. Fakat 2003 yılında başrol olarak yer aldığı Sihirli Annem dizisi asıl çıkış noktası haline gelmiştir.

Damla Ersubaşı neden Bosandi?

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı 'Tuğçe' karakteriyle şöhreti yakalayan Damla Ersubaşı, şiddet gördüğü iddiasıyla eşi Mustafa Can Keser'den geçtiğimiz hafta boşandı.