Bilgisayar çevre birimleri pos makinesi cep telefonu gibi her türlü teknolojinin kullanılması ile işlenen suçlara ne denir?

İçindekiler:

  1. Bilgisayar çevre birimleri pos makinesi cep telefonu gibi her türlü teknolojinin kullanılması ile işlenen suçlara ne denir?
  2. Çevre birimlerinin paylaşımı nedir?
  3. Bilgisayar ağı nedir nerelerde kullanılır?
  4. Bilgisayar ağı nedir neden kullanılır?

Bilgisayar çevre birimleri pos makinesi cep telefonu gibi her türlü teknolojinin kullanılması ile işlenen suçlara ne denir?

Bilgisayar, çevre birimleri, pos makinesi, cep telefonu gibi her türlü teknolojinin kullanılması ile işlenen suçlara Bilişim Suçu denir. ... sorunun cevabı "Kredi kartı ile internetten bilgisayar satın almak" dır.

Çevre birimlerinin paylaşımı nedir?

Çevre birimleri paylaşımı sorusunun cevabı Bilgisayarın doğrudan bir parçası olmayan ancak bilgisayara daha sonradan çeşitli portlar vasıtasıyla bağlanan cihazlara çevre birimleri denir. Bu birimler tarafından yapılan paylaşıma da çevre birimleri paylaşımı denir.

Bilgisayar ağı nedir nerelerde kullanılır?

bilgisayarların birbirine bağlanması için kullanılır. Örneğin iki şehir arasındaki bilgisayarlar ya da iki ülke arasındaki bilgisayarlar bu ile birbirine bağlanır. İnternet bir geniş alan ağıdır.

Bilgisayar ağı nedir neden kullanılır?

Bilgisayar ağları çeşitli amaçlar için kullanılır: ... Örneğin ağdaki bir bilgisayar ağın paylaşıma açık yazıcısından kendi bilgisayarı üzerinden çıktı alabilir. Dosya, veri veya bilgi paylaşımı. Ağdaki yetkili kullanıcı üzerindeki diğer bilgisayarlardaki veri ve bilgilere ulaşabilir.