Yetişkinlerde balık yağı boy uzatır mı?

İçindekiler:

  1. Yetişkinlerde balık yağı boy uzatır mı?
  2. Hangi balık yağı boy uzatır?
  3. Easy Fish Oil balık yağı boy uzatır mı?
  4. Balık yağı boy uzatır mı kilo aldırır mı?

Yetişkinlerde balık yağı boy uzatır mı?

Balık yağının boy uzamasına katkısı ergenlik evresine gelmeden önceki yaşlarda daha fazladır” şeklinde vurgu Prof. Dr. Murat Kartal, “Balık yağının boy uzatma etkisi tüm doktorlar tarafından kabul görmüş bir durumdur.

Hangi balık yağı boy uzatır?

Kril canlılarının yaşam alanı okyanus olduğu için vücutlarında normalden 3 kat daha fazla omega 3 bulunmaktadır (1). Balık yağında listelenen omega 3'ün faydaları kril oil için de geçerlidir. Kril oil, boy uzaması ve büyüme hormonunun salgılanması yanında tüm vücuda destek sağlamaktadır (2).

Easy Fish Oil balık yağı boy uzatır mı?

Omega 3 en fazla balık yağın da bulunmaktadır. Balık yağının boy uzatmasında ki etkisi gözle görülebilir derecededir. Balık yağının boy uzatmasına katkısı ergenlik evresine gelmeden önceki yaşlarda daha fazla olmaktadır. Ergenlik dönemine giren bireyler de boyun uzamasını sağlayan hormonlar daha yavaş çalışmaktadır.

Balık yağı boy uzatır mı kilo aldırır mı?

Murat Kartal, “Balık yağının boy uzatma etkisi tüm doktorlar tarafından kabul görmüş bir durumdur. İştahı olmadığı için yemek yemeyen, besin alamayan ve bu nedenle vücudunu vitaminsiz bırakan çocuklarda balık yağının iştah arttırıcı etkisi görülmektedir” ifadesini kullandı.