Araç muayenesi Cumartesi açık mı?

İçindekiler:

  1. Araç muayenesi Cumartesi açık mı?
  2. Araç muayene kaça kadar açık?
  3. Hafta sonu araç muayenesi yapılıyor mu?
  4. TÜVTÜRK tam kapanma da açık mı?
  5. Araç muayene kısıtlamadan muaf mı?
  6. Muayene erteleme Ne zamana kadar?

Araç muayenesi Cumartesi açık mı?

Koronavirüs tedbirlerindan muaf olan TÜVTÜRK, hafta içi olduğu gibi hafta sonu Cumartesi günleri de dahil olmak üzere haftanın yedi günü 08.30- 17.30 saatleri arasında hizmet vermeye devam etmektedir. TÜVTÜRK Pazar günleri ise kapalıdır.

Araç muayene kaça kadar açık?

İstasyonlarımız Pazar günleri hariç hafta içi her gün, öğlen saatleri de açık olmak üzere, hizmet vermektedir. Son müşteri kabul saati 17:00'dir.

Hafta sonu araç muayenesi yapılıyor mu?

TÜVTÜRK, Pazar günleri hariç haftanın her günü 08:30 – 17:30 saatleri arasında hizmet vermektedir.

TÜVTÜRK tam kapanma da açık mı?

Araç muayene istasyonları tam kapanma sürecinde de açık. Sürücüler aldıkları randevu ile araçlarının muayenesini yaptırabiliyor. Ancak bu muafiyet yalnızca ikametgah ile TÜVTÜRK istasyonu arasında geçerli.

Araç muayene kısıtlamadan muaf mı?

Aracının muayene zamanı gelen sürücülerin TÜVTÜRK'ten randevu alması gerekiyor. Randevu işleminin ardından gelen SMS ya da muayene randevusuna ilişkin belge ile sürücüler kısıtlamadan muaf oluyor.

Muayene erteleme Ne zamana kadar?

31 Aralık 2021'e kadar geçerli yeni düzenlemenin tüm araç tipleri için geçerli olduğunu açıklayan TÜVTÜRK, gecikme süreleri için de bir sınır olmadığını duyurdu. Buna göre, düzenlemeden muayenesi 1 ay geciken araçlar gibi 5 veya 10 yıldır muayeneye gelmeyen araçlar da faydalanabiliyor.