2021 23 Nisan ek ders ödenir mi?

İçindekiler:

  1. 2021 23 Nisan ek ders ödenir mi?
  2. 23 Nisan'da ücretli öğretmene ek ders ödenir mi?
  3. Uzaktan eğitim ek ders verilecek mi?
  4. Öğretmenlere ek ders yatacak mı?
  5. 15 Temmuz ek ders yazılacak mı?
  6. 23 Nisan'da nöbet görevi ücreti ödenir mi?
  7. Ücretli öğretmen milli bayramlarda ek ders alır mı?
  8. 29 Ekimde ücretli öğretmene ek ders ödenir mi?
  9. Canlı ders yapmayan öğretmenin ek dersi kesilir mi?
  10. Rehber öğretmenler uzaktan eğitimde ek ders alacak mı?
  11. 30 Ağustos da ek ders ücreti ödenir mi?
  12. 23 Nisanda canlı ders var mı?
  13. Dini ve milli bayramlarda ek ders ödenir mi?
  14. Idari izinli iken ek ders kesilir mi?
  15. Ücretli öğretmen resmi tatillerde ek ders alır mı?
  16. Resmi tatillerde ek ders kesilir mi?
  17. Canlı derse öğrenci girmezse ne olur?

2021 23 Nisan ek ders ödenir mi?

Cuma günü milli bayram olduğu için resmi tatil olacaktır. Bu sebeple 23 Nisan Cuma günü yüz yüze veya uzaktan eğitim (canlı ders) şeklinde ders yapılmayacaktır. 23 Nisan Günü İçin Öğretmenlere Ek Ders Ücreti Ödenecek mi? Nöbet, kurs vb durumlar için ise ek ders ücreti ödemesi yapılmayacaktır.

23 Nisan'da ücretli öğretmene ek ders ödenir mi?

2021 yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Cuma gününe denk geliyor. ... Tatillerde ek ders ücreti kesilmektedir. Ancak 23 Nisan günü ücretli öğretmenler, kutlama programlarında görev alırsa yani resmi olarak Okul veya MEM'ler tarafından görevlendirirlerse 23 Nisan gününün ek dersini alabilmeleri gerekir.

Uzaktan eğitim ek ders verilecek mi?

Okullarda 2. dönem sınavlarının isteğe bağlı olmasıyla öğrencilerin derse katılımı her geçen gün düşüyor. Öğretmenler de canlı derse, uzaktan eğitime öğrenci gelmezse ek ders ücreti kesilecek mi diye araştırmaya başladı. ... Uzaktan eğitimde öğrenci gelmezse ve öğretmen ders yapamazsa ek ders ücreti alamayacak.

Öğretmenlere ek ders yatacak mı?

Öğretmenlere girdikleri her fazladan ders başında devlet tarafından ek ders ücreti ödeniyor. Ek ders ücretleri ise ay sonunda toplu olarak maaşlarına ek olarak hesaplara yatırılıyor.

15 Temmuz ek ders yazılacak mı?

Not 1: 15 Temmuz Demokrasi Bayramında ek ders ücreti ödenmeyecek ve Arife Günü (30 Temmuz 2020) idarecilere tam gün ek ders ödenecektir.

23 Nisan'da nöbet görevi ücreti ödenir mi?

23 Nisan 2021 Cuma günü milli bayram olduğu için resmi tatil olacaktır. Bu sebeple 23 Nisan Cuma günü yüz yüze veya uzaktan eğitim (canlı ders) şeklinde ders yapılmayacaktır. 23 Nisan Günü İçin Öğretmenlere Ek Ders Ücreti Ödenecek Mi? Nöbet, kurs vb durumlar için ise ek ders ücreti ödemesi yapılmayacaktır.

Ücretli öğretmen milli bayramlarda ek ders alır mı?

Toplu Sözleşme Hükümleri kapsamında ücretli öğretmenler milli bayramlara denk gelen günlerin ek ders ücretini alamazlar. Ücretli öğretmenler bu haktan yararlanamamakta olup Ücretli öğretmenler fiilen girdikleri derslerin ek ders ücretleri almaktadır.

29 Ekimde ücretli öğretmene ek ders ödenir mi?

Normalde 29 Ekim Perşembe günü mesai yapılmayacak; okullarda öğretmenler Cumhuriyet Bayramı kutlama törenlerine katılacaklar. ... Yukarıdaki maddeye göre milli bayramlarda öğretmenlere ek ders ödenecek. Bu yüzden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatilinde öğretmenlerin ek dersinde herhangi bir kesinti olmayacak.

Canlı ders yapmayan öğretmenin ek dersi kesilir mi?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın aldığı karara göre yüz yüze veya uzaktan eğitimde öğrenciler derse katılım sağlamazsa öğretmenlerin ek ders ücretleri ödenmeyecek.

Rehber öğretmenler uzaktan eğitimde ek ders alacak mı?

Nezir Gül, rehber öğretmen/psikolojik danışmanların, çalışmalarını uzaktan ve yüz yüze olarak yaptıkları için, ek ders ücretlerinden fiilen okulda bulunma durumlarına bakılmaksızın tam olarak faydalanmaları gerektiğini belirtti. ...

30 Ağustos da ek ders ücreti ödenir mi?

Öğretmenler için; seminer haftası 31 Ağustos 2021 tarihinde başladığından dolayı 30 Ağustos günü için ek ders ücreti ödenmeyecek. ... DYK veren öğretmenler için; resmi tatillere DYK planlanmadığından dolayı 30 Ağustos günü için ek ders ücreti ödenmez.

23 Nisanda canlı ders var mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatillerden biri. 23 Nisan resmi tatil olmasından dolayı öğrenciler, günlerinin keyfini sürecek. Canlı ders olmayacak ve okullar tatil olacak.

Dini ve milli bayramlarda ek ders ödenir mi?

Millî Bayramlarımız; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatildir. Milli Bayram günlerinde ek ders ödenir.

Idari izinli iken ek ders kesilir mi?

Tüm genel idari izinlerde olduğu gibi bu idari izinde de okul yöneticileri ve öğretmenler, üzerlerinde bulunan ders görevlerini yapmış sayılarak, karşılığında ek ders ücretinden yararlandırılacak.

Ücretli öğretmen resmi tatillerde ek ders alır mı?

Toplu Sözleşme Hükümleri kapsamında ücretli öğretmenler milli bayramlara denk gelen günlerin ek ders ücretini alamazlar. Ücretli öğretmenler bu haktan yararlanamamakta olup Ücretli öğretmenler fiilen girdikleri derslerin ek ders ücretleri almaktadır.

Resmi tatillerde ek ders kesilir mi?

Her ne kadar yönetmelikte ödenir olarak görünse de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü resmi tatildir, resmi tatillerde eğitim öğretim faaliyeti, kurs, sınav yapılmaz. Eğitim öğretim faaliyetinin yapılmamasından dolayı ek ders ödemesi yapılmaz.

Canlı derse öğrenci girmezse ne olur?

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından E-28892082-869-23643250 sayılı tarihli Ek Ders Ücreti konulu resmi yazı yayınlandı. Resmi yazıya göre; canlı derse öğrenci katılmadığında ek ders ücreti ödenmeyeceğı belirtilmektedir. Daire Başkanı Bakan a.