Malatya Hayvanat Bahçesi ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Malatya Hayvanat Bahçesi ücreti ne kadar?
  2. Malatya Hayvanat Bahçesi acık mı?
  3. Gaziantep hayvanat bahçesine giriş ücreti ne kadar?
  4. Hayvanat Bahçesi hangi günler açık?
  5. Sazova Parkı hafta sonu açık mı?
  6. Sazova acik mi?

Malatya Hayvanat Bahçesi ücreti ne kadar?

Malatya Hayvanat Bahçesi Giriş Ücreti 0-6 yaş grubu, ücretsiz giriş yapabilmektedir. Siviller 2.5 TL ücret öderken, öğrenciler ve belediye çalışanları 1.5 TL gibi bir ücret ödemektedir. Ücretin son derece uygun olması, vatandaşların istedikleri zaman Malatya Hayvanat Bahçesi'ne gelebilmelerini sağlamaktadır.

Malatya Hayvanat Bahçesi acık mı?

Hafta sonu kısıtlamalarının sona ermesiyle haftanın 7 günü hayvanat bahçemiz açıktır. Hayvanat bahçemize Covid-19 tedbirleri kapsamında ziyaretler gerçekleştirilmektedir.

Gaziantep hayvanat bahçesine giriş ücreti ne kadar?

Ziyaret Saatleri ve Giriş Ücreti Hafta sonu, özel günler, bayram günleri ve resmi tatillerde de açık olan Hayvanat Bahçesinin giriş ücreti ise öğrenciler için kişi başı 3,50 Lira, yetişkinler için ise 7 Lira.

Hayvanat Bahçesi hangi günler açık?

Ziyaret saatleri: Haftanın her günü 10.00- 19.00 arasında giriş yapılabilmektedir. Son giriş saatini takiben hava kararana kadar da gezilebilir. Hayvanat Bahçesi her gün ziyarete açıktır.

Sazova Parkı hafta sonu açık mı?

Sazova Parkı Ziyaret Saatleri ve Günleri Bilim Deney Merkezi: Pazartesi günleri ziyarete kapalı olan bu birimi haftanın diğer günlerinde saat 11.00 ila 16.00 arasında ziyaret edebilirsiniz. Birim, hafta sonları ise saat 17.00'ye kadar açıktır.

Sazova acik mi?

Sazova Parkı Ziyaret Saatleri ve Günleri Park haftanın her günü ziyarete açık.