Bel fıtığı için hacamat iyi gelir mi?

İçindekiler:

  1. Bel fıtığı için hacamat iyi gelir mi?
  2. Korse fıtığa iyi gelir mi?
  3. Bel ağrısı için hacamat yapılır mı?
  4. Bel ağrısı için hacamat nereye yapılır?
  5. Vesvese için hacamat nereye yapılır?

Bel fıtığı için hacamat iyi gelir mi?

Ağrılar öyle dayanılmayacak hale gelir ki başlangıçta hiç tercih etmedikleri bel ameliyatına hastalar mecbur kalırlar.Halbuki ağrının ilk aşamasında uygun kasların gevşemesine sebep olacak hacamat tedavisiyle o bölgedeki bası kaldırılır, dolaşım düzelir ,dolaşımdaki tıkanıklıklar açılır, ödem çözülür,kanlanan bölgede ...

Korse fıtığa iyi gelir mi?

Korse kullanmak ise kaslarımızı zayıflatarak istenmeyen duruma yol açabiliyor. Bu nedenle bel fıtığı hastalarına korse takmaları kesinlikle önerilmiyor” diyerek hastaların ancak omurga kırıklarında ve gerektiği süre kadar korse kullanmaları gerektiğini belirtiyor.

Bel ağrısı için hacamat yapılır mı?

Bel ağrısıyla baş etmenin en iyi yolu Hacamat tedavisidir. Hacamat, ağrıya neden olan toksik kanı uzaklaştırarak sert kasları gevşetir (gevşetme etkisi), böylece ağrıyı azaltır ve hasta üzerindeki yükü azaltır.

Bel ağrısı için hacamat nereye yapılır?

Kürek kemikleri altı:Bu bölgeye yaptırılan hacamat bel fıtığına, karın ağrısına, mide-dalak ve karaciğer hastalıkları ile bel ağrısına iyi gelir. Kürek kemikleri arası:Kürek kemiklerinin arasına , tam ortaya değil biraz yukarısına yaptırılacak hacamat kalp, pankreas, akciğer ve safra kesesi hastalıklarına iyi gelir.

Vesvese için hacamat nereye yapılır?

Kalp hizasından yapılan hacamat vesvese ve evham gibi sıkıntılara iyi gelmektedir. Aynı zamanda kişinin manevi alemine olumlu tesirlerinin bulunduğu eski kaynaklarda bulunmaktadır.