Maybelline Color Tattoo ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Maybelline Color Tattoo ne işe yarar?
  2. Kaş jeli nasıl uygulanır?
  3. Wondernow kaş jeli nasıl kullanılır?
  4. Kaş sabitleyici Wax Nasıl Kullanılır?
  5. Fırçalı kaş kalemi nasıl kullanılır?
  6. Brow Lamination nedir?
  7. Kaş alımı nasıl yapılır?

Maybelline Color Tattoo ne işe yarar?

Tek seferde yoğun renk veren, kremsi jel yapısı ile çok kolay uygulanan ve sabitlendikten sonra da çizgilere dolmayan ve çok kalıcı olan bu krem farların renkleri de son derece kullanışlı. ...

Kaş jeli nasıl uygulanır?

KAŞ JELİ HEM PRATİK HEM KOLAY! Aynı zamanda daha doğal görünmesini sağlar. Gün içinde istenilen şekli korur. Kaş jelini fazlasını sıyırarak kaşlarınızı tarar gibi uygulayın. Daha sonra 30 saniye bekleyin.

Wondernow kaş jeli nasıl kullanılır?

Nasıl kullanılır;

  1. Uygulamadan önce cildi temizleyin ve kaşlarınızın kuru olmasına dikkat edin,
  2. Tarama fırçası ile kaşlarınızı yukarı ve kılın gidiş yönüne doğru tarayın,
  3. Ikili hassas fırçanın ucuna az miktarda kaş jel sürün,
  4. Seyrek noktaları kısa vuruşlarla doldurun,

Kaş sabitleyici Wax Nasıl Kullanılır?

*kullanımı: Kaş fırçanızın ucunu hafifce eğerek jowe kaş wax na sürterek istediğiniz yöne doğru tarayınız. Günlük kullanım için uygundur. *uyarılar:Gözle temasından kaçınınız. Gözle temas halinde bol su ile yıkayınız.

Fırçalı kaş kalemi nasıl kullanılır?

Kaş kalemi nasıl kullanılır? Kaş kalemini uygulamak için kaşlarınızı kaş fırçasıyla önce fırçalayın. Bu işlem ile kaşlarınızda kalan pudra ve fondötenden kurtulmuş olursunuz. Kaşınızın şeklini belirlemek için kalem ile çizgi çizgi işaretler koyun, doldurmak istediğiniz yerlere de aynısını yapın.

Brow Lamination nedir?

Kaş laminasyonu ile zor şekil alan kaşlar istenilen şekle sokulabilir. Kaş laminasyonu 25-40 dakikada sonuç alabileceğiniz son derece konforlu bir uygulamadır. ... Bu uygulama ile kaşlarınıza yapılan keratin ve vitamin yüklemesiyle kökten uca bakım ve onarım sağlanır.

Kaş alımı nasıl yapılır?

Kaşlarınızı alırken ihtiyacınız olan yalnıza 3 malzeme vardır. Kaş tarağı, cımbız ve ayna.. Kaşlarınızın doğal halini bozmak istemiyorsanız mutlaka tarakla onarlı yukarı ve dışa doğru uzama yönünde tarayarak işe başlamalısınız. Ardından göz kapağınızın üst bölümüne gelen kaşlarınızı cımbız yardımıyla alabilirsiniz.