Bursa Botanik Park giriş ne kadar?

İçindekiler:

  1. Bursa Botanik Park giriş ne kadar?
  2. Botanik Park kaçta kapatır?
  3. Bursa Botanik Park saat kaça kadar açık?
  4. Bursa Hayvanat bahçesinin giriş ücreti ne kadar?
  5. Ataşehir Botanik park kaça kadar açık?
  6. Botanik Park kapalı mı?
  7. Bursa Botanik Parkta ne yapılır?
  8. Botanik Park açıldı mı?

Bursa Botanik Park giriş ne kadar?

Bursa şehir merkezine yaklaşık 8 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Bursa batı yakın çevre yolunda Hayvanat Bahçesi'nin bitişiğinde yer alıyor. Parka giriş sırasında herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Botanik Park kaçta kapatır?

Bakırköy Botanik Parkı Ziyaret Saatleri Parkın açılış saati sabah 07:00 kapanış saati ise 23:00.

Bursa Botanik Park saat kaça kadar açık?

Bursa Hayvanat Bahçesi Çalışma Saatleri Mart, Nisan, Mayıs, Eylül ve Ekim arası. - Yaz Sezonu: 09.30 ile 19.30 arası. Haziran, Temmuz ve Ağustos arası. - Kış Sezonu: 09.30 ile 17.30 arası.

Bursa Hayvanat bahçesinin giriş ücreti ne kadar?

Bursa Hayvanat Bahçesi Giriş Ücreti Hayvanat bahçesi giriş ücreti Yetişkin 10 TL ve Öğrenci 4 TL olarak bilet fiyatı bulunuyor.Girişlerde BuKART geçerli.Gişeler ziyaret saatinden bir saat önce kapanmaktadır.

Ataşehir Botanik park kaça kadar açık?

Giriş ücreti: Bahçeye giriş ücretsizdir. İsterseniz 10 tl. gibi bir bağış almaktadırlar. Ziyaret saatleri: Hafta İçi ve hafta sonu sabah 9:30′ da açılıp, saat 20.00'da kapanır. Son giriş 19:00'dır.

Botanik Park kapalı mı?

Bakırköy Botanik Parkı ziyaret etmek isteyenler için parkın açılışı sabah 7:00 de olmaktadır. Akşam ise saat 23:00'e kadar açık kalmaktadır. Bu saatler arasında ziyaret edebilirsiniz.

Bursa Botanik Parkta ne yapılır?

Bursa Botanik Parkı, İzmir-İstanbul yolu üzerinde Bursa Hayvanat Bahçesi'nin bitişiğinde. Koşu ve yürüyüş yolları, spor alanları, bisiklet parkurları, çocuk oyun, otomobil pisti, spor aletleri gibi etkinlik alanlarının yanısıra, pastane, Cafe ve restoran gibi oturup yiyebileceğiniz yerlerde bulunuyor.

Botanik Park açıldı mı?

Bakırköy Botanik Park, 96 bin metrekarelik bir alana inşa edilmiştir. 2013 Haziran Ayında hizmete açılmış olan park, 2 Adet 11,50 metre ile Türkiye'nin en yüksek oyun kulelerine de ev sahipliği yapıyor.