Dizel hangi yakıt?

İçindekiler:

  1. Dizel hangi yakıt?
  2. Nitro dizel nedir?
  3. Mazot ile dizel aynı mı?
  4. Nitro mazot nedir?
  5. Ultimate dizel nedir?
  6. V-Power nitro ne demek?

Dizel hangi yakıt?

Benzin ile beraber en çok tercih edilen yakıt türlerinden biri olan motorin, dizel araçlarda kullanılır.

Nitro dizel nedir?

En son teknoloji kullanarak üretilen Shell V-Power NITRO+ Diesel Shell'in şimdiye kadar ürettiği en iyi performans dizelidir. Motora anında etki etmek üzere geliştirilmiştir. Ayrıca aktif motor korumasıyla, motor gücünü geri kazanmayı ve korumayı sağlamak üzere geliştirilmiştir. ...

Mazot ile dizel aynı mı?

Mazot veya motorin dizel motorlarda kullanılan, ham petrolün damıtma ürünlerinden biridir. Ham petrolün damıtılması sırasında 200-300 °C kaynama aralığında alınan üçüncü ana ürün motorindir. Motorin dizel motoru yakıtıdır.

Nitro mazot nedir?

Shell V-Power Nitro+ Shell markasının performans ve verimlilik konusunda “en iyi yağımız” diyerek piyasaya sürdüğü dizel ve benzinli araçlar için üretilen katkılı yakıttır. ... Ferrari markasının önerdiği tek yakıttır. BMW markası da Shell V-Power Nitro'yu tavsiye eder.

Ultimate dizel nedir?

Gelişmiş temizleme formülü düzenli kullanımda motorun ilk günkü gibi çalışmasına ve güç kaybına karşı korunmasına yardımcı olan BP Ultimate Euro Diesel, motor temizleme özelliği ve tek depoda sağladığı fayda bağımsız bir kuruluş tarafından tescillenmiş bir yakıt.

V-Power nitro ne demek?

Shell V-Power Nitro+ Shell markasının performans ve verimlilik konusunda “en iyi yağımız” diyerek piyasaya sürdüğü dizel ve benzinli araçlar için üretilen katkılı yakıttır. ... Shell V-Power Nitro Ferrrari markası ile beraber geliştirimiştir. Ferrari markasının önerdiği tek yakıttır.