Aşkı memnunun çekildiği köşk nerede?

İçindekiler:

  1. Aşkı memnunun çekildiği köşk nerede?
  2. Aşk-ı Memnu çiftlik evi kimin?
  3. Aşk-ı Memnu daki ev kimin?
  4. Aşk-ı Memnu Konağı kimin?
  5. Aşk-ı Memnu Bihter Behlül Taş ev nerede?

Aşkı memnunun çekildiği köşk nerede?

Aşk-ı Memnu dizisi, İstanbul'un Sarıyer semtinde bir yalıda çekilmiştir. Sarıyer Piyasa Caddesi üzerindeki bu yalının sahibi ise iş adamı Rahmi Koç'tur.

Aşk-ı Memnu çiftlik evi kimin?

Dizide Ziyagil ailesine ait olarak gördüğümüz yalı Koç ailesinden kiralanmıştır. 3 kat ve 10 odaya sahip olan yalı Sarıyer'de bulunmaktadır. Evin bahçesinde aynı zamanda sera, atölye ve yalıya ait koru bulunuyor. Dizide Arsen halanın çiftliği olarak gördüğümüz ev Çatalca'da bulunmaktadır.

Aşk-ı Memnu daki ev kimin?

'Aşk-ı Memnu' dizisinde Ziyagil Ailesi'nin yalısı olan Sarıyer'deki Büyükdere Evi, özel bir sergi için kapılarını açtı. Vehbi Koç Vakfı'na ait olan yalı cumhuriyetin kuruluşundan sonra Türkiye'nin dört bir yanını dolaşmasına izin verilen ilk yabancı olan gezgin Josephine Powell'ın, koleksiyonuna ev sahipliği yapacak.

Aşk-ı Memnu Konağı kimin?

Aşk- Memnu dizisinde birçok sahne Ziyagil Köşkü'nde çekilmiştir. Aşkı Memnu dizisinin çoğu sahnelerinin çekildiği yalı, İstanbul Sarıyer'de bulunan bir yalıdır. Bu yalının sahibi Türkiye'nin en zengin iş adamları arasında yer alan Rahmi Koç'tur.

Aşk-ı Memnu Bihter Behlül Taş ev nerede?

Aşk-ı Memnu çekimleri için 1.500 dolara geceliği kiraya verildi. Behlül ve Bihter'in herkesten kaçtığı ve buluştuğu taş ev İstanbul'a çok yakın. Aşkı Memu taş ev Riva'da. İstanbul'a en yakın gezilecek yerlerden biri olan Riva'da bulunan taş ev izleyicilerin dikkatini çekti.