WPS ışığı nasıl açılır?

İçindekiler:

  1. WPS ışığı nasıl açılır?
  2. DSL ışığı neden yanıp söner?
  3. Wifi istemci nedir?
  4. WLAN girişi nedir?
  5. DSL ışığı yanmıyorsa ne yapılmalı?
  6. L2 istemci izolasyonu etkin ne demek?

WPS ışığı nasıl açılır?

Wi-Fi ayarlarına girin, 'Gelişmiş Özellikler'i seçin ve ardından 'WPS Butonu'na basın. Bağlantı süreci WPS üzerinden başlayacaktır. Şuna benzer bir ileti belirecektir: Router'ınız üzerinde bulunan Wi-Fi Korumalı Kurulum butonuna basın. Buton, 'WPS' şeklinde veya bir sembolle gösteriliyor olabilir.

DSL ışığı neden yanıp söner?

Eğer modeminiz servis sağlayıcıya düzgün şekilde baplanırsa ADSL ışığı sabit yanar. Fakat Servis sağlayıcı ile sizin adsl modem arasında bir sorun oluşursa o zaman modem üzerindeki adsl ışığı yanıp söner. Adsl ışığının sürekli yanıp sönmesi bağlantı yapılamadı anlamına gelir.

Wifi istemci nedir?

Kablosuz LAN erişim noktası ile bir akıllı telefona bağlanmanızı sağlar. İnternet'i akıllı telefonunuzdan kullanırken THETA V'e bağlanabilirsiniz; bu sizi kablosuz bağlantıya tekrar bağlanma zahmetinden kurtarır.

WLAN girişi nedir?

WLAN yani "Wireless Local Area Network-Kablosuz Yerel Ağ" iki veya daha fazla mobil istasyonun standart ağ protokollerini kullanıp, geleneksel kablolu yapıyı kullanmadan iletişim kurmasını sağlayan bir teknolojidir.

DSL ışığı yanmıyorsa ne yapılmalı?

Eğer modem üzerindeki DSL ışığı yanmıyorsa ve internete bağlanmıyorsanız, ilk olarak yapmanız gereken modemi kapatmaktır. Modeminizi kapatın ve birkaç dakika kapalı tutun. Bu arada modem ısındıysa soğuyacaktır ve yeniden başlatılırken olası sorunları ortadan kaldıracaktır.

L2 istemci izolasyonu etkin ne demek?

Cevap, L2 izolasyonunu kullanmaktır. Katman 2 izolasyonu, yalnızca beyaz listedeki hedef MAC adreslerinin trafiğine izin verir. Bu durumda, L2 izolasyonunu yapılandırır ve konuk SSID trafiğini sınırlarsak, konuk SSID'den giden trafik geçemez.