Dereotu tiroid için nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Dereotu tiroid için nasıl kullanılır?
  2. Dereotu tiroidi düşürür mü?
  3. Dereotu maydanoz kürü nasıl yapılır?
  4. Maydanoz dereotu limon kürü ne işe yarar?

Dereotu tiroid için nasıl kullanılır?

Bir hafta boyunca, öğünlerinize başlamadan önce tüketeceğiniz bir yemek kaşığı dolusu dereotu ileride gelişebilecek tiroid şikayetlerine karşı mükemmel ve mucizevi bir önleyicidir. Bir yıl içerisinde üç-dört kez bir hafta boyunca her öğün öncesinde bir yemek kaşığı dolusu tüketmek en ideal ölçüdür.

Dereotu tiroidi düşürür mü?

Dereotu hem hipotiroid (tiroidin yavaş çalışması) hem de hipertiroid (tiroidin hızlı çalışması) durumunda etkilidir. Haşimato hastalığı (tiroid iltihaplanması) durumunda etkili değildir. Tiroid nodüllerinin yok edilmesinde mükemmel bir destekleyicidir.

Dereotu maydanoz kürü nasıl yapılır?

Maydanoz ve dereotu yıkanıp blender sürahisine koyup limonu ve maden suyunu da ekleyip blender ile çırpılıyor. İster süzerek için ister süzmeden için ben süzmeden içiyorum daha etkili olsun diye. Normalde sade maydanoz limon ile yapılanı biliyordum emzirdiğim için bende içine dereotu ve maden suyu ekleyerek yapıyorum.

Maydanoz dereotu limon kürü ne işe yarar?

Düzenli olarak tüketilen maydanoz limon kürü kolesterol seviyesini en ideal noktaya getirir. Kalp ve damar hastalıklarının oluşma ihtimalini ortadan kaldırır. Baş ağrısı, kemik ve eklem ağrısı gibi durumlarda da etkili olan maydanoz limon kürü evinizde hazırlayabileceğiniz en doğal ağrı kesici olacaktır.