Nöbetçi noter uygulaması kalktı mı?

İçindekiler:

  1. Nöbetçi noter uygulaması kalktı mı?
  2. Hafta sonu nöbetçi noter var mı?
  3. Nöbetçi noter açıldı mı?
  4. Konya noter ne zaman açılacak?
  5. Nöbetçi noterlik ne zaman başlayacak?
  6. Noter randevusu nasıl alınır?

Nöbetçi noter uygulaması kalktı mı?

Nöbetçi noterlik uygulaması Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından Yargı Reformu Strateji Belgesi kapsamında noterlik hizmetlerinin daha etkin, verimli ve hızlı yürütülmesi amacıyla tarihinde başlatıldı. Uygulamaya, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun tavsiyesi doğrultusunda 'de ara verildi.

Hafta sonu nöbetçi noter var mı?

Hafta sonu: Cumartesi ve Pazar günleri devlet kurumu olmasından dolayı hizmet vermemektedir. Ancak Nöbetçi noter uygulamasıyla saat 10:00-16:00 arasında açık olan noterlere ulaşabilirsiniz.

Nöbetçi noter açıldı mı?

Adalet Bakanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kovid-19 nedeniyle 'de hizmetlerine ara veren nöbetçi noterlikler, bu hafta sonu itibarıyla yeniden açıldı. ... Nöbetçi noterlikler, Türkiye Noterler Birliğinin internet sitesinden öğrenilebiliyor.

Konya noter ne zaman açılacak?

Noterler hafta içi her gün mesaiye 09:00'da başlar ve öğle tatili olan 12:00'a veya 12:30'a kadar (Noterlerde iş yoğunluğuna göre öğle arası 12:00-13:00 arası veya 12:30-13:30 arasında değişiklik gösterebilir) çalışmaya devam eder.

Nöbetçi noterlik ne zaman başlayacak?

Adalet Bakanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kovid-19 nedeniyle 'de hizmetlerine ara veren nöbetçi noterlikler, bu hafta sonu itibarıyla yeniden açıldı. Bugün ve yarın ülke genelindeki 119 nöbetçi noterliklerde işlem yapılabilecek.

Noter randevusu nasıl alınır?

Noterlik randevu işlemlerinizi Türkiye Noterler Birliği internet sayfası üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru işlemini tamamladığınızda sistem otomatik olarak başvuru numarası oluşturur ve randevu bilgilerinizi başvuru sırasında girdiğiniz e-posta adresine gönderir.