29 Ekim'de özel kargolar açık mı?

İçindekiler:

  1. 29 Ekim'de özel kargolar açık mı?
  2. 29 Ekimde Aras Kargo çalışıyor mu?
  3. Kargo resmi tatilde çalışıyor mu?
  4. 15 Temmuz'da PTT kargo çalışıyor mu?
  5. 15 Temmuz'da kargo şirketleri çalışıyor mu?
  6. Bayram tatilinde kargolar çalışacak mı?
  7. Resmi Tatilde kargo çalışıyor mu?
  8. Kargolar bugün kaça kadar çalışıyor?
  9. 28 Ekim kargolar çalışıyor mu?

29 Ekim'de özel kargolar açık mı?

28 Ekim'de kargo şirketleri öğlene kadar hizmet verecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ise resmi tatil olması sebebiyle kargo şirketleri çalışmayacak.

29 Ekimde Aras Kargo çalışıyor mu?

Değerli Müşterilerimiz, 29 Ekim Pazartesi, resmi tatil olması sebebi ile operasyonel işleyişimize 1 gün süre ile ara vereceğiz. 30 Ekim Salı günü mesaimize devam edeceğiz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

Kargo resmi tatilde çalışıyor mu?

Genellikle MNG Kargo resmi tatillerde ve Kurban Bayramı'nda hizmet vermemektedir. Arife günü ise tam gün hizmet vermektedir. PTT KARGO BUGÜN ÇALIŞIYOR MU? PTT Kargo, arefe günü yarım gün yani saat 09.00 ile 12.30 arası hizmet verecek.

15 Temmuz'da PTT kargo çalışıyor mu?

PTT'ler resmi tatillerde ve Pazar günleri kapalı olan kurumlar arasında bulunuyor. Dolayısıyla 15 Temmuz 2021 Perşembe günü PTT şubeleri kapalı olacak. Aynı zamanda PTT kargo alımı ya da dağıtımı da gerçekleşmeyecek.

15 Temmuz'da kargo şirketleri çalışıyor mu?

Kargolar resmi tatillerde hizmet vermediği için 15 Temmuz 2021 Perşembe Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde kargolar kapalı olacaklar. Kargo şubelerinin kaplı olmasının yanı sıra kargo alım ve dağıtım işlemleri de gerçekleştirilmeyecek.

Bayram tatilinde kargolar çalışacak mı?

Kargo firmaları, Kurban Bayramı arefe günü olan 19 Temmuz Pazartesi günü 09.00 ile 12.30 saatleri arasında hizmet verecekler. Bayram tatilinin ardından yani 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü kargo şirketlerinin gönderi dağıtım devam edecek. Ancak ertesi gün hafta sonu tatili olduğu için kargolar yine çalışmayacak.

Resmi Tatilde kargo çalışıyor mu?

MNG Kargo resmi tatillerde ve Kurban Bayramı'nda hizmet vermemektedir. Arife günü ise tam gün hizmet vermektedir.

Kargolar bugün kaça kadar çalışıyor?

Yurtiçi Kargo saat kaçta açılıyor: Kargo şirketi Yurtiçi Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında açık ve dağıtım yapıyor. Aras Kargo çalışma saatleri: Aras Kargo 09.00 - 18.00 saatleri arasında çalışıyor.

28 Ekim kargolar çalışıyor mu?

28 Ekim Çarşamba günü birçok kargo şirketleri öğlene kadar hizmet verecek. Kargo şirketlerini arayarak müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.