Su abone numarası nerede yazar ASAT?

İçindekiler:

  1. Su abone numarası nerede yazar ASAT?
  2. Su faturası kredi kartı ile ödenir mi?
  3. Su faturası internetten ödenir mi?
  4. Su faturasında abone no nerede yazar?
  5. Kredi kartıyla su faturası nasıl ödenir?

Su abone numarası nerede yazar ASAT?

ASAT faturanızda Abone Numarası alanında yazan numara sizin abone numaranızdır.

Su faturası kredi kartı ile ödenir mi?

Su faturası internet üzerinden kredi kartı ile ödenebilir. Kredi kartı ile su faturası ödeme işlemi için su alınan belediyenin web sayfası ya da anlaşmalı bankaların internet şubeleri kullanılabilir. ... Su faturası internet üzerinden kredi kartı ile ödenebilir.

Su faturası internetten ödenir mi?

su faturası internetten ödenir mi Haberi Su faturası, internetten ödenebiliyor. Ödemenin internetten yapılabilinmesi için kredi kartına sahip olunması gerekiyor. İSKİ'nin sistemine giriş yapılarak, kimlik ve kredi kartı bilgilerinin girilmesi ile su faturası internet üzerinden ödenebiliyor.

Su faturasında abone no nerede yazar?

Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir. “-“ sonra gelen rakamın bir önemi yoktur.

Kredi kartıyla su faturası nasıl ödenir?

Kredi kartı ile su faturası ödemenin bir başka yolu da anlaşmalı bankaya otomatik ödeme talimatı verilmesidir. Otomatik ödeme talimatı vermek son derece kolaydır. Banka şubesine gidilerek, internet bankacılığı üzerinden ya da mobil şube üzerinden otomatik ödeme talimatı verilebilir.