Murat Birsel su an ne yapiyor?

İçindekiler:

  1. Murat Birsel su an ne yapiyor?
  2. Gülse Birsel evli mi bekar mı?
  3. Taner Birsel ve Gülse Birsel akraba mı?
  4. Murat Birsel ne mezunu?
  5. Meltem Cumbul tahsili nedir?
  6. Gülse Birsel ailesi nereli?

Murat Birsel su an ne yapiyor?

Gazeteci Televizyon Sunucusu Murat Birsel/Meslekleri

Gülse Birsel evli mi bekar mı?

Aynı zamanda bir gazeteci olan Gülse Birsel, üniversite ikinci sınıftayken Aktüel dergisinde işe başladı. 1996'da Türkiye'ye dönen Birsel, üç ay boyunca atv'de sabah bülteninin dış haberlerini yazdı. Birsel 1999 yılında Murat Birsel ile evlendi.

Taner Birsel ve Gülse Birsel akraba mı?

19 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde eğitim gördü. 1985'den beri görev yaptığı İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda 40'dan fazla oyunda oynamıştır. TANER BİRSEL GÜLSE BİRSEL AKRABA MI? Ünlü oyuncu Taner Birsel ile Gülse Birsel arasında bir akrabalık söz konusu değildir.

Murat Birsel ne mezunu?

Murat Birsel, 1960 yılında İzmir Karşıyaka'da dünyaya geldi. Babası hukuk profesörü, annesi mesleğini yapmasa da bir arkeologmuş. Yazar ve şair Salah Birsel büyükbabasıyla kardeşmiş. Ankara İlkokulu, Saint Joseph, İzmir Atatürk Lisesi mezunu.

Meltem Cumbul tahsili nedir?

1969 yılında İzmir'de doğan Meltem Cumbul'un babası Akşehirli, annesi İzmirlidir. 1983 yılında İzmir Türk Koleji'nde başladığı liseden 1987 yılında Ata Koleji'nden mezun oldu. 1991'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Drama Ana Sanat Dalı'ndan mezun oldu.

Gülse Birsel ailesi nereli?

İlk yılları Gülse Birsel, 'de Gültekin ve Semiha Şener çiftinin üçüncü çocuğu olarak İstanbul'da doğdu. Babası Uşaklı ve avukat, annesi ise ev hanımıdır. Adını annesinin ve babasının adlarının ilk hecelerinden almaktadır.