Aslan erkeği ile aslan kadını anlaşır mı?

İçindekiler:

  1. Aslan erkeği ile aslan kadını anlaşır mı?
  2. Aslan aslanla anlaşır mı?
  3. Aslan erkeği yay kadınını nasıl etkiler?
  4. Yay kadını ve aslan erkeği anlaşır mı?

Aslan erkeği ile aslan kadını anlaşır mı?

"Ateşli ve şehvetli bir ilişki" Aslan kadını ile aslan erkeği uyumlu bir çift olabilir. ... Öyle bir uyum olur ki herkes tarafından parmakla gösterilen bir çift olurlar. Arkadaşlık ilişkileri de çok kuvvetlidir. Güzel bir arkadaşlıktan tutku dolu bir aşk çıkabilir.

Aslan aslanla anlaşır mı?

Aralarındaki bağ çok güçlü olur. İkisi de aynı tutkuyla birbirlerini severler. Karşı tarafın sevgisini görmek isteyen Aslan burcuna yine aynı burç en fazla ilgiyi gösterecektir. Tek problem ise ikisinin de aynı şekilde kendini ön plana atmaları olacaktır.

Aslan erkeği yay kadınını nasıl etkiler?

Aslan burcu erkeği son derece sahiplenici, korumacı ve sevdiği insana karşı baskıcı olabilir. Bu durum ilk başlarda özgürlüğüne düşkün olan yay kadınlarını tedirgin edip korkutsa bile zaman içinde alışacak ve aralarında güçlü bir bağ kurulacaktır.

Yay kadını ve aslan erkeği anlaşır mı?

Aslan erkeği ve yay kadını arasında son derece uyumlu bir ilişki yaşanır. Bu ilişki en başından heyecan verici ve tutkulu olur. Her ikisinin de ateş grubundan olması birbirlerini her zaman destekleyecekleri anlamına gelir. Yay kadını da aslan erkeği de sosyaldir.