Ziraat Bankası haftasonu çalışıyor mu?

İçindekiler:

  1. Ziraat Bankası haftasonu çalışıyor mu?
  2. TEB Bankası hafta sonu açık mı?
  3. Yarın Ziraat Bankası kaça kadar açık?
  4. Ziraat mobil Pazar günü açık mı?
  5. Ziraat kaçta kapanıyor 2021?
  6. Pazar günü yapılan havale ne zaman hesaba geçer?
  7. Pazar günü havale EFT yapılır mı?

Ziraat Bankası haftasonu çalışıyor mu?

Ziraat Bankası resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme şöyle: "İnternet Şube, Ziraat Mobil, Çağrı Merkezimiz ve ATM'lerimiz 7 gün 24 saat, Şubelerimiz ise mesai günleri 09:00-17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir."

TEB Bankası hafta sonu açık mı?

TEB şubeleri 09.00-17.00 saatleri arasında müşterilerine hizmet veriyor. Bu çalışma saatleri hafta içi günleri kapsarken, TEB şubeleri cumartesi-pazar günlerinde müşterilerine hizmet vermiyor. Ayrıca resmi tatillerde, dini bayramlarda da TEB şubeleri kapalı oluyor.

Yarın Ziraat Bankası kaça kadar açık?

ZİRAAT BANKASI ÇALIŞMA SAATLERİ Ziraat Bankası şubeleri saat 09.00-12.30 ve 13.30-18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Ziraat mobil Pazar günü açık mı?

ZİRAAT BANKASI HAFTA SONU AÇIK MI? Ziraat Bankası hafta sonu yani Cumartesi ve Pazar günleri açık şube bulundurmaz.

Ziraat kaçta kapanıyor 2021?

ZİRAAT BANKASI ÇALIŞMA SAATLERİ Ziraat Bankası şubeleri saat 09.00-12.30 ve 13.30-18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Pazar günü yapılan havale ne zaman hesaba geçer?

Bankanızın EFT ve havale saatleri dışında işlem yapıldığında para, gönderilen hesaba, takip eden günün ilk EFT saati içinde aktarılır. Örneğin, resmi tatil olan Pazar günü transfer işlemine onay verildiğinde para, ancak Pazartesi günü EFT saati başladıktan sonra işleme konulur.

Pazar günü havale EFT yapılır mı?

Havalede başka bankaya para gönderme işlemi yapılmaz. EFT işlemi hafta içi yapılabilir ve ancak her bankanın EFT saatleri ile ücreti değişiklik gösterir. Hafta sonu ve resmi tatillerde EFT işlemi yapılmaz. EFT sadece bankaların faaliyette olduğu saatlerde yapılır.