Lavin Unluer kimdir?

İçindekiler:

  1. Lavin Unluer kimdir?
  2. Lavinya Ünlüer kac yaşında?
  3. Lavinya Ünlüer hangi ajansta?
  4. Maya Başol annesi kimdir?
  5. Lavinya Türk mü?
  6. Lavinya Ünlüer hangi dizilerde oynadı?
  7. Maya basol kimin kizi?
  8. Sen Çal Kapımı Kiraz kimin kızı?
  9. Lavinya Ünlüer hangi filmlerde oynadı?
  10. Lavinya Ünlüer kac kilo?
  11. Kefaret Sude Zeynebin kızı mı?
  12. Kefaret dizisindeki Zeynep kaç yaşında?

Lavin Unluer kimdir?

Ufak Tefek Cinayetler'in Milası 2011 yılında doğdu. 6 yaşındaki Lavinya'nın ekran macerası, ailesine oyuncu olmak istediğini söyledikten sonra başladı. Birçok markaya modellik de yapan Lavinya "En İyi Stil Sahibi Çocuk" ödülüne layık görüldü. Emel Müftüoğlu'nun Hovarda isimli şarkısının klibinde de rol aldı.

Lavinya Ünlüer kac yaşında?

10 yaşında (2011) Lavinya Ünlüer/Yaş

Lavinya Ünlüer hangi ajansta?

Lavinya Ünlüer, 2011 doğumludur. 108 cm boy ve 15 kg kiloya sahip minik oyuncu, ekranlara ilk kez Reaksiyon adlı dizi ile gelmiştir. Lavinya Ünlüer cast ajansına bağlı olup, Emel Müftüoğlu'nun Hovarda isimli şarkısının klibinde de rol almıştır.

Maya Başol annesi kimdir?

Maya Başol mesleği ne : Oyuncu Maya Başol'un annesi Asya Başol'dur. Asya Başol, sosyal medya fenomenidir. Maya Başol, Sen Çal Kapımı dizisiyle ilk dizisinde rol almış olacak. Buna ek olarak Maya Başol daha önceden LCW olmak üzere birçok markanın reklamlarında rol almıştır.

Lavinya Türk mü?

3 Haziran 2011, İstanbul doğumlu. Küçük oyuncu ekranlarla ilk kez 2014 yılında Reaksiyon adlı dizi ile tanıştı. Birkaç dizide daha oynayan Lavinya Ünlüer, 2019'da ekranlara gelen Benim Tatlı Yalanım dizisinde Kayra karakterini canlandırdı.

Lavinya Ünlüer hangi dizilerde oynadı?

Oyuncu
  • Benim Tatlı Yalanım. Annemi Beklerken. 5.2 / 10.
  • Ufak Tefek Cinayetler. Ufak Tefek Cinayetler. 8.7 / 10.
  • Bana Sevmeyi Anlat. Bana Sevmeyi Anlat. 7.4 / 10.

Maya basol kimin kizi?

Maya Başol, Sen Çal Kapımı dizisine Eda ve Serkan'ın kızı rolüyle dahil oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla tanınan Maya Başol, bugüne dek birçok markanın çocuk modeli oldu.

Sen Çal Kapımı Kiraz kimin kızı?

Eda ve Serkan'ın kızı. Çok tatlı, güleryüzlü, orijinal bir kız.

Lavinya Ünlüer hangi filmlerde oynadı?

Lavinya Ünlüer Filmleri
  • Benim Tatlı Yalanım. Annemi Beklerken. 5.2 / 10.
  • Ufak Tefek Cinayetler. Ufak Tefek Cinayetler. 8.7 / 10.
  • Bana Sevmeyi Anlat. Bana Sevmeyi Anlat. 7.4 / 10.

Lavinya Ünlüer kac kilo?

Televizyon ekranlarına ilk kez 2014 yılında yayınlanan Reaksiyon adlı dizi ile çıkan Lavinya Ünlüer, şimdilerde Star TV ekranlarında yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisinde Kayra karakterine hayat vermektedir. Lavinya Ünlüer, 1.25 metre boyunda, 22 kilo ve İkizler burcudur.

Kefaret Sude Zeynebin kızı mı?

Kefaret'te Zeynep'in kızı olan Elif Sude adıyla bilinen Lavinya Ünlüer kimdir? Pazar akşamları Fox TV de yayınlanmaya devam ederken dizide rol alan çocuk oyuncu merak edildi.

Kefaret dizisindeki Zeynep kaç yaşında?

Nurgül Yeşilçay, yılında. Afyonkarahisar'da doğdu. 44 yaşındaki güzel oyuncu ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamladı. 2001'de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında rol aldığı İkinci Bahar dizisindeki "Gülsüm" rolü ile tanındı.