Çiftlik Bank dolandırıcısı yakalandı mı?

İçindekiler:

  1. Çiftlik Bank dolandırıcısı yakalandı mı?
  2. Çiftlik Bank'ın Tosuncuk yakalandı mı?
  3. Tosun a ne oldu?
  4. Tosuncuk kaç para Caldi?
  5. Çiftlik Bank'a ne oldu?
  6. Çiftlik Bank vurgunu kaç para?

Çiftlik Bank dolandırıcısı yakalandı mı?

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, sevk edildiği Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı. Aydın, adliyedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Maltepe Cezaevi'ne götürüldü.

Çiftlik Bank'ın Tosuncuk yakalandı mı?

'Çiftlik Bank' davasının bir numaralı sanığı Mehmet Aydın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tosuncuk lakaplı Aydın'ın 26 saat süren emniyet ifadesi de ortaya çıktı. AA'nın haberine göre Aydın, kimseye kesin kazanç vaadinde bulunmadığını, mağduriyetleri gidermek için teslim olduğunu öne sürdü.

Tosun a ne oldu?

DHA'nın haberine göre kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, Brezilya'da teslim oldu. ... Mehmet Aydın'ın iadesi için işlemlere başlandığı önümüzdeki günlerde Türkiye'ye getirileceği öğrenildi.

Tosuncuk kaç para Caldi?

Çiftlikbank olayında Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın kaç para çaldı? Mehmet Aydın, Çiftlikbank aracılığıyla 1 kişiden topladığı 1 milyar liranın yarısı yani 500 milyon lirası ile ortadan kaybolmuştu.

Çiftlik Bank'a ne oldu?

Şirketin kurucusu Mehmet Aydın'ın topladığı yaklaşık 511 milyon liralık para ile birlikte Uruguay'a kaçtığı öne sürüldü ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından hakkında birçok ülkede kırmızı bültenle yakalama kararı çıkarıldı. 1 Temmuz 2021 tarihinde Sao Paulo'da Türkiye Büyükelçiliği'ne teslim olmuştur.

Çiftlik Bank vurgunu kaç para?

Katılımcıların sisteme para ödeyerek sanal hayvanlara sahip oldukları ve kendilerine sanal ortamda alım-satım yapmak suretiyle yüksek gelir elde etme vaadinde bulunulduğu, bu şekilde işletilen sistem aracılığıyla 31 Temmuz 2016'dan bu yana toplam 1 katılımcıdan 1 milyar 139 milyon 9 lira toplandığı ...