Terazi kadını neleri sevmez?

İçindekiler:

  1. Terazi kadını neleri sevmez?
  2. Terazi burcu kadını nasıl affeder?
  3. Terazi burcu kadını sevdiğini nasıl belli eder?
  4. Terazi burcu erkeği nelerden nefret eder?
  5. Terazi burcu kadını kimlerle anlaşamaz?

Terazi kadını neleri sevmez?

Huzursuz ortamlardan hoşlanmayan bu hanımlar geçimsiz insanlara tahammül edemez. Sinirli ve kavgacı biriyseniz Terazileri kendinizden soğutursunuz. Onlara her zaman hoşgörülü ve kibar yaklaşmalısınız. Çekingen veya korkak olduğu için değil, kavga gürültüden haz etmediği için anlayışlıdır ve tartışmaktan kaçınır.

Terazi burcu kadını nasıl affeder?

Terazi Burcu Kadını Nasıl Affeder ve Barışır? Terazi kadınının affetmekte en çok zorlandığı şey yalandır. Aşk kadını oldukları için sevdiği erkekle uzun süre dargın kalamaz. Terazi kadınına ilgi göstermek ve lüks hediyeler almak, güvenini kazanmak için çabaladığınıza ikna etmek barışmasında etkili olacaktır.

Terazi burcu kadını sevdiğini nasıl belli eder?

Terazi burcu kadını aşık olursa hemen anlarsınız çok belli eder asla içinde tutamaz. Bir kere onların aşkları yüzüne yansır hep bir gülümse haliyle etrafta dolanırlar. ... Her zaman adaleti şaşamayan bu özelliği ile burç arasında lider olan terazi kadınları aşık oldukları zaman adalet terazileri şaşar.

Terazi burcu erkeği nelerden nefret eder?

Terazi burcu erkeği hava burçları arasında yer alır. Eğlenmeyi ve gezmeyi seven terazi burcu erkeği donuk ve ya zorba insanlardan nefret eder.

Terazi burcu kadını kimlerle anlaşamaz?

TERAZİ BURCU KADINININ ANLAŞAMADIĞI BURÇLAR Çevreleri çok geniş olan ve oldukça sosyal olan terazi burçlarını; her şeye her zaman şüphe ile yaklaşan ve kimseye güvenemeyen akrep burçları çok yorar. Bu sebeple akrep burçlarıyla terazi burcu kadınları anlaşamaz.