Altına kredi kartına taksit var mı?

İçindekiler:

  1. Altına kredi kartına taksit var mı?
  2. Altinda taksit var mi?
  3. Altın kredi kartina kac taksit oluyor?
  4. Kuyumcularda kredi kartı geçiyor mu?
  5. Buzdolabına kaç taksit yapıyor?

Altına kredi kartına taksit var mı?

Kredi kartı ile altın olmak yasal olarak mümkündür. Külçe ve basılı altın olmadığı müddetçe 8 aya kadar vadelendirme olanağı da vardır. Bazı kuyumcular taksitlendirmeye yanaşmasalar bile banka tarafından tüketicilere 3 taksit imkânı verilmektedir.

Altinda taksit var mi?

Altında taksit sayısına yeni düzenleme geldi. BDDK, kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda taksitlendirme süresi 4 aydan 8 aya çıkarıldığını duyurdu. Cumhuriyet, çeyrek ve gram ve külçe altın alımlarında ise taksit yasağı devam ediyor.

Altın kredi kartina kac taksit oluyor?

BDDK'dan yapılan açıklamaya göre, kredi kartlarında taksitlendirme sürelerinin, basılı ve külçe halinde olmayan kuyumla ilgili harcamalarda 6 aydan 3 aya, mobilya ve elektrikli eşya alımlarında 12 aydan 9 aya indirilmesine karar verildi.

Kuyumcularda kredi kartı geçiyor mu?

Her kuyumcudan kredi kartı kullanarak altın alınabilir fakat bazı kuyumcular bunu kabul etmeyebilir. ... Kredi kartına yapılan tek çekimlik altın alışverişi, banka tarafından taksitlendirilir. Bu taksitlendirme işlemini bankanın mobil uygulamasından da kolayca yapılabilir.

Buzdolabına kaç taksit yapıyor?

Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve elektrikli ev aletleri gibi elektrikli eşya satışları ve mobilya satışlarında daha önce 18 olan taksit sayısı sınırı 12'yi geçemeyecek.