IBAN numarası hangi bankaya ait?

İçindekiler:

  1. IBAN numarası hangi bankaya ait?
  2. TR 7900 hangi banka?
  3. IBAN numarasında hesap numarası hangisi?
  4. Kendi IBAN numaramı nasıl öğrenebilirim?
  5. Garanti banka Kartı IBAN numarası nasıl öğrenilir?

IBAN numarası hangi bankaya ait?

TCMB'nin (Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası) tebliğine göre IBAN numarası, müşteri hesap numaralarının belirli bir standart dahilinde düzenlenmesiyle elde edilen uluslararası banka hesap numarasıdır.

TR 7900 hangi banka?

ALICI FİRMA ÜNVANI: İNFOSOFT BİLGİ SİST MÜH DAN LTD.ŞTİ
IBAN
T.İş Bankası Meşrutiyet ŞubesiTLTR 91 14
USDTR 12 24
EURTR 46 24
Vakıfbank Kazım Karabekir Şubesi Şube Kodu:781TLTR 7900 01 8690 5852
3 satır daha

IBAN numarasında hesap numarası hangisi?

Sonraki 5 hane banka kodunu ifade etmektedir. Rezerv olarak ayrılan alan tek basamaklı olup, değiştirilene kadar sıfır olarak kabul edilmiştir. Son 16 hane ise banka hesap numarasını belirtmektedir.

Kendi IBAN numaramı nasıl öğrenebilirim?

iban numaramı nasıl öğrenirim : Bankalarda bulunan hesaplarınızın IBAN numaralarını öğrenmek için Bankanıza başvurunuz. Hesaplarınıza ait IBAN`larınızı yalnızca Bankanızdan öğrenebilirsiniz bunun dışında hesap cüzdanlarınızdan ,Atm'lerden , internet şubenizden yada telefon bankacılığı aracılığı ile öğrenebilirsiniz.

Garanti banka Kartı IBAN numarası nasıl öğrenilir?

Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndan Havale/EFT ve SWIFT işlemlerinizi IBAN ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz. IBAN numaranızı öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayabilir, Garanti BBVA İnternet Bankacılığı, Hesaplar ve Ürünler menüsü, Hesaplarım adımında yer alan "Hesap” bölümünden görüntüleyebilirsiniz.