iPhone 7 Pluslar su geçiriyor mu?

İçindekiler:

  1. iPhone 7 Pluslar su geçiriyor mu?
  2. iPhone 7 su geçiriyor mu?
  3. iPhone 7 suya ne kadar dayanıklı?
  4. iPhone 11 toza dayanıklı mı?
  5. iPhone 1 su geçirir mi?
  6. iPhone'a su döküldü ne yapmalıyım?
  7. iPhone su aldı ne yapmalıyım?
  8. Suya düşen iPhone kaç gün pirinçte kalmalı?
  9. iPhone 12 Pro su geçirir mi?

iPhone 7 Pluslar su geçiriyor mu?

Apple'ın dün akşam tanıttığı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus su ve toz geçirmez özelliği ile gündeme oturdu. Ancak cihazlara bu özelliği koyan Apple, iPhone 7 kullanıcılarına suya karşı garanti sunmuyor. ... Zira IP67 standartlarına kavuşan iPhone 7 ve 7 Plus'ın suya dayanıklı olması su geçirmez olduğu anlamına gelmiyor.

iPhone 7 su geçiriyor mu?

Apple iPhone 7 ve iPhone 7 Plus cihazlarının su ve toz geçirmezliği özelliği ile çok konuşulmuştu. Fakat Apple ayrıca, sıvı teması sonucu oluşacak arızaların garanti kapsamına alınmayacağını belirtmişti. ... Yani iPhone 7 ve iPhone 7 Plus suya dayanıklı olmasına karşı tamamen su geçirmez değil.

iPhone 7 suya ne kadar dayanıklı?

Daha eski iPhone cihazlarına göre, sıvı temasına daha dayanıklı olan modellerin su geçirmediği söylense de IP67 sertifikalı bu cihazların ortalama 1 metre derinlikte ve 30 dakikaya kadar geçerli olduğu ifade ediliyor. Yani iPhone 7 ve iPhone 7 Plus suya dayanıklı olmasına karşı tamamen su geçirmez değil.

iPhone 11 toza dayanıklı mı?

Bugün, Apple iPhone, iPad, Mac, Apple Watch ve Apple TV ile inovasyonda dünya lideridir. ... iPhone 11 sıvı sıçramasına, suya ve toza karşı dayanıklıdır ve kontrollü laboratuvar koşullarında test edilmiştir ve IEC standardı 60529 kapsamında IP68 derecesine sahiptir (maksimum 2 metre derinlikte 30 dakikaya kadar).

iPhone 1 su geçirir mi?

"iPhone 11 sıvı sıçramasına, suya ve toza karşı dayanıklıdır ve kontrollü laboratuvar koşullarında test edilmiştir ve IEC standardı 60529 kapsamında IP68 derecesine sahiptir (maksimum 2 metre derinlikte 30 dakikaya kadar).

iPhone'a su döküldü ne yapmalıyım?

Varsa iPhone'unuzun koruyucu kılıfını ve SIM kartını çıkarın. iPhone'u baş aşağıya tutun ve dikkatlice sallayın. Bu şekilde iPhone'un açık yerlerinden sıvının dışarıya çıkmasını sağlayabilirsiniz. Ardından iPhone'u havlu gibi iyi bir emici ve yumuşak bir bezle güzelce kurulayın.

iPhone su aldı ne yapmalıyım?

iPhone'u kapattıktan sonra içinden hattınızı çıkartın. Mikrofiber bir bez yardımı ile iPhone'u iyice kurulamaya çalışın. iPhone'un tamamen içine gömülebileceği içi pirinç dolu bir kap hazırlayın ve iPhone'u bu kabın içerisine gömün. iPhone'u pirincin içinde en az 2 -3 gün bekletin.

Suya düşen iPhone kaç gün pirinçte kalmalı?

Suya düşen telefonunuzu kurtarmak ve onu oluşacak herhangi bir zarardan korumak için bu yöntem olukça işe yarayacaktır. iPhone marka telefonunuzu pirinç içerisinde 2 veya 3 gün beklettikten sonra diğer adımları takip etmelisiniz.

iPhone 12 Pro su geçirir mi?

Günümüzde, özellikle amiral gemisi olarak adlandırdığımız cihazlarda IP68 toza ve suya karşı dayanıklılık sertifikaları bulunuyor. Apple'ın yeni nesil iPhone modeli iPhone 12'de de suya karşı dayanıklılık bulunuyor.