Gazete ilanı nereden verilir?

İçindekiler:

  1. Gazete ilanı nereden verilir?
  2. Resmi Gazete ilanı nasıl verilir?
  3. Resmi gazete ilan ücreti nasıl ödenir?
  4. Resmi gazete ilan bedeli nasıl ödenir?
  5. Neler Resmi Gazetede ilan edilir?
  6. Gazete ilan bedeli nasıl hesaplanır?

Gazete ilanı nereden verilir?

Gazetelerin Resmi İlan Servisi olan ilan merkezimize ilan@ilanservisi.net adresine e-posta gönderebilir, WhatsApp üzerinden ilan ve ilanla alakalı fotoğraf paylaşabilir, Dilerseniz aşağıdaki form aracılığı ile bize ulaşabilirsiniz.

Resmi Gazete ilanı nasıl verilir?

Resmî Gazete'de yayımlanmak için gönderilen ilan metinleri; Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Hukuk ve Mevzuat Genel Müdürlüğüne hitaben “MS Word/Excel” formatında, “9 punto Times New Roman” yazı karakteri kullanılarak KEP üzerinden “[email protected]” adresine elektronik olarak ya da “Cumhurbaşkanlığı ...

Resmi gazete ilan ücreti nasıl ödenir?

MADDE 5 – (1) İlan ücreti, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı tarafından gönderilen yazı esas alınarak ödenir. Resmî Gazete ilan ücretinin ödenmesinde ayrıca fatura aranmaz. (2) İlan ücreti, Başkanlık tarafından gönderilen yazının teslim alınmasından itibaren yazıda belirtilen usule göre ödenir.

Resmi gazete ilan bedeli nasıl ödenir?

MADDE 3 -(1) Resmi ilanların tahmini bedelleri, Basın İlan Kurumunun tespit edeceği esaslara göre, ilanı verenler tarafından peşin olarak Kuruma ödenir ve fatura tanziminden sonra mahsup işlemi yapılır.

Neler Resmi Gazetede ilan edilir?

Resmî Gazete, Türkiye'nin günü kurulan ve tarihinden itibaren çıkmaya başlayan resmî gazetesidir. Amacı, meclis ve cumhurbaşkanı tarafından çıkarılan yasa, kararname, yönetmelik, genelge gibi kararları yayımlamaktır.

Gazete ilan bedeli nasıl hesaplanır?

MADDE 2 – (1) Resmi ilanların bir santimetresinin tek sütundaki yayın ücreti 20,40 Türk Lirası olup, bu yayın ücreti günlük fiili satış ortalaması 50 bin adetten az olmayan gazeteler için 49,35 Türk Lirasıdır. (2) Bu maddede belirtilen ücretlere KDV dahil değildir.