Unlost Twitch bıraktı mı?

İçindekiler:

  1. Unlost Twitch bıraktı mı?
  2. Unlost işi ne?
  3. Unlost neden tutuklandı?
  4. Unlost tutuklandı mı?
  5. Furkan Yaman niye tutuklandı?
  6. Melih Kalkan öldü mü?
  7. Tugkangonultas kimdir?
  8. Jahreinin kaç abonesi var?

Unlost Twitch bıraktı mı?

Twitch üzerinde binlerce takipçisi olan Cantuğ “Unlost” Özsoy'un Twitch kanalı kapatıldı. ... Çünkü Twitch, her hesaba özel olarak verdiği yayın bağlantı kodunu birden fazla giriş algıladığı taktirde güvenlik sebebiyle kanalı geçici/kalıcı engeller.

Unlost işi ne?

Peki, Cantuğ Özsoy kimdir? Cantuğ Özsoy sosyal medyada bilinen adıyla Unlost, 1990 yılında Eskişehir'de dünyaya geldi. Henüz beş yaşında oyunlarla tanışan Cantuğ Özsoy'un asıl mesleği inşaat mühendisliği ancak uzun yıllardır oyun sektörüne hizmet ediyor.

Unlost neden tutuklandı?

Unlost lakaplı Özsoy Youtube abone sayısı kaçtır? Deli Mi Ne ismiyle bilinen YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz'ın Liverpool- Chelsea maçında sahaya izinsiz girmesinin ardından karakola götürüldü. Edinilen bilgiye göre Unlost lakaplı Cantuğ Özsoy, Furkan Yaman, Emre Durmuş gibi Youtuber'lar da gözaltına alındı.

Unlost tutuklandı mı?

Dün akşam oynanılan Liverpool – Chelsea maçının 14. Dakikasında sahaya bir taraftar girdiği söylenildi. Sahaya giren taraftar saha dışına çıkartıldı ve maç kaldığı yerden devam etti.

Furkan Yaman niye tutuklandı?

YouTube kanalına video çekmek için sahaya girdiği iddia edilen Yılmaz ve tribünlerden o anların görüntüsünü çeken kendisi gibi YouTuber olan arkadaşları Emre Durmuş, Cantuğ Özsoy, Furkan Yaman sonraki gün gözaltına alınmıştı.

Melih Kalkan öldü mü?

Çine eski Belediye Başkanı Raşit Kalkan'ın yeğeni Mehmet Melih Kalkan ani kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Tugkangonultas kimdir?

Başarılı YouTuber ve Twitch yayıncısı Tuğkan Gönültaş (Elraen), 1987 yılında İstanbul'da doğmuştur. Yeditepe Üniversite Endüstri Ürünleri ve Tasarımı Bölümü'nden mezun olan Tuğkan Gönültaş, 1 yıl Amerika'da yaşadıktan sonra askerlik yapmak için Türkiye'ye dönmüştür.

Jahreinin kaç abonesi var?

Başarılı yayıncının Youtube kanalında ise490 bin abonesi bulunuyor.