Vizon şal nedir?

İçindekiler:

  1. Vizon şal nedir?
  2. Hangi şal terletmez?
  3. Monogram şal nedir?
  4. Caz şal nasıl bir kumaştır?
  5. Vizon koltuğa hangi renk duvar?
  6. Modal ipek şal nedir?
  7. Medine ipeği şal yazın kullanılır mı?
  8. Yazlık şal kumaşı nasıl olmalı?
  9. Medine ipeği şal kullanışlı mı?
  10. Vizon rengi hangi renkle uyum sağlar?

Vizon şal nedir?

Geleneksel el dokuması olup, kök boyama yöntemiyle boyanmıştır. Çift taraflı kullanımı sayesinde kombinlerinize rahatlıkla adapte edebilirsiniz. Vizon ipek şal yumuşak dokuda, tok yapıdadır kolayca şekil alır.

Hangi şal terletmez?

Terletmeyen Şal Kumaşları
  • Keten Pamuk Şal Kumaşı Şık ve spor giyim tarzı dendiğinde akla ilk gelen parçalar arasında yer alan keten pamuk şal kumaşları, özellikle gündelik ve daha rahat kombin arayışında olanlar için ilk tercihler arasında yer alıyor. ...
  • Krep Şal Kumaşı
BE

Monogram şal nedir?

Monogram şal, sadeliği ile ön plana çıkan bir şal modelidir. Tesettür giyim içerisinde değerlendirilebilen bu tür şallar, göz alıcı bir kombin için çok özel tamamlayıcılardan bir tanesidir. Ön kısmında yer alan şerit detayı, şalın estetik görünmesini sağlıyor.

Caz şal nasıl bir kumaştır?

Jazz şalın özellikleri oldukça konforlu, kumaş kırışmıyor ve esnek yapısıyla dikkat çekiyor. Şalı başınızda bağladığınızda kayma yapmaz, sabit ve tok bir duruş sergiler. Jazz şal özellikleri arasında bir diğer sevilen detay, şalın tüylenme yapmamasıdır.

Vizon koltuğa hangi renk duvar?

Ev dekorasyonuna sade bir o kadar da lüks bir hava katacak olan vizon rengi duvar boyası rengini tercih edebilirsiniz. Vizon rengi ile uyumlu renkler için fikir arayışındaysanız altın sarısı, hardal sarısı, su yeşili, mavi tonları, turuncu ve pembe renk ile kombin yapabilirsiniz.

Modal ipek şal nedir?

Şal takmayı seven ve ipeksi dokuyu hiçbir şeye değişmeyenler için modal ipliklerden üretilmiştir. Önü kolay şekil alır ve uzun saatler kullanılsa bile yüze yapışmayan yapısıyla gündüz ve gece kullanımına uygundur. ... İpeksi dokusu ile 4 mevsim kullanıma uygundur. Kumaş içeriği modal-pamuk-polyester karışımlıdır.

Medine ipeği şal yazın kullanılır mı?

Yaz aylarında da çok tercih edilen medine ipeği şallar tesettür kombin için vazgeçilmez bir parça olarak görülüyor. Yaz aylarında terletmeyen medine ipeği şal, iç göstermez ve bağlaması kolaydır. Medine ipeği şal modelleri oldukça geniş bir skalaya sahiptir.

Yazlık şal kumaşı nasıl olmalı?

Cotton şal, yazlık şal kumaşları arasında tavsiye edeceklerim arasında ilk sırada. Cotton kumaş nefes alma özelliği ile sizi terletmez, rahat hareket etmenizi sağlar. Ayrıca kırışmayan yapısı ile de kolay kullanılır. Annelerimizden biliriz her zaman kumaşların pamuklusu daha iyidir.

Medine ipeği şal kullanışlı mı?

Hem kumaşın pamuksu yumuşaklığı hem de her mevsim kullanıma uygun olması onu daha da çekici kılar. Medine şallar genellikle krep kumaşa benzetilir. Krep kumaştan ayrılan noktası ise medine ipeği, krep kumaş kadar kaygan değildir. Kullanan kişinin başından düşmemesi nedeni ile kullanımını oldukça kolaylaştırır.

Vizon rengi hangi renkle uyum sağlar?

Vizon rengini nötr renkler grubunda kullanabiliriz. Parlak bir renk tonu olmadığı için ışığa göre renk değiştirebilir. Açık renk tonları ile de gayet uyumlu olur. Krem rengi, bej rengi gibi ev dekorasyonunda çok sevilen ve sık sık kullanılan renkler ile bu renk tonunu birlikte kullanabilirsiniz.