Nirvana otel kaç yıldız?

İçindekiler:

  1. Nirvana otel kaç yıldız?
  2. Nirvana Mediterranean Excellence kaç oda?
  3. Nirvana Mediterranean Excellence ne zaman açıldı?
  4. Nirvana Cosmopolitan kaç yıldız?
  5. Lagoon oda ne demek?
  6. Nirvana Cosmopolitan Hotel sahibi kimdir?
  7. Nirvana kozmopolitan nerede?
  8. Nirvana Cosmopolitan sahibi kim?
  9. Galeri Kristal sahibi kim?
  10. Nirvana Cosmopolitan Hotel kime ait?

Nirvana otel kaç yıldız?

NIRVANA LAGOON LUXURY Otel Bilgileri Bu 5 yıldızlı resort otel Antalya Aquapark ve Dolphinland ile 15,5 mi (25 km) ve Antalya Akvaryumu ile 15,8 mi (25,5 km) mesafede. Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 1534 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LED televizyon bulunmaktadır.

Nirvana Mediterranean Excellence kaç oda?

Nirvana Mediterranean Excellence 152000 m²lik alana kurulu, 560 odası,7 restaurantı ve 16 barı ile hem konforu, hem eğlenceyi hem de damak zevkinizi adeta nirvanaya çıkarıyor. Mavi bayraklı özel plajı ve 14 adet havuzu olan tesiste motorlu ve motorsuz su sporlarını deneyimleme fırsatına da sahipsiniz.

Nirvana Mediterranean Excellence ne zaman açıldı?

2014 yılında yapılan Nirvana Mediterranean Excellence Antalya, Kemer bölgesinde bulunmaktadır. 152000 m2 alanda kurulmuş olan Nirvana Mediterranean Excellence otel ultra herşey dahil konseptiyle misafirlerimize hizmet vermektedir.

Nirvana Cosmopolitan kaç yıldız?

5 yıldızlı Nirvana Cosmopolitan Otel, Antalya şehrinin plaj bölgesinde Prenses Bazar civarında bulunmaktadır. Bu otel Akdeniz manzaralı ve gece kulübü, ortak dinlenme salonu, plaj koltukları ile birlikte sigara içilmeyen odalar sunmaktadır.

Lagoon oda ne demek?

Delphin Imperial'de yer alan Lagoon Oda; yatak odası ve banyo bölümünden oluşmaktadır. Odalar giriş kattadır ve odalarda kalan misafirlerimizin kullanabileceği genel bir havuz mevcuttur. Ferah yapıdan oluşan odalarda 1 adet çift kişilik yatak, 1 adet tek kişilik yatak bulunmaktadır.

Nirvana Cosmopolitan Hotel sahibi kimdir?

Kilit Hospitality Group, Lara – Kundu Bölgesinde, bünyesine dahil ettiği yeni oteller ile büyümeye devam ediyor. Amara World Hotels & Nirvana Hotels CEO'su Korhan Alşan, Lara ve Kundu Kervansaray otelleri Nırvana Cosmopolıtan ve Amara Centro Resort markaları ile işletileceğini söyledi.

Nirvana kozmopolitan nerede?

2005 yılında yapılan Nirvana Cosmopolitan Hotel Antalya, Lara bölgesinde bulunmaktadır. 110000 m2 alanda kurulmuş olan Nirvana Cosmopolitan Hotel ultra herşey dahil konseptiyle misafirlerimize hizmet vermektedir.

Nirvana Cosmopolitan sahibi kim?

Tolga Kilit, Kilit Hospitality Group (Kilit Hizmetler Grubu) çatı markası altında 2004 yılında turizme adım atan Kilit Grubun, 17 adet Crystal Hotels ve 3 adet Nirvana Hotels'e Nirvana Cosmopolitan'ın eklenmesiye grubun toplam tesis sayısını 21'e ulaştığını söyledi.

Galeri Kristal sahibi kim?

1955 yılında kurucusu Turan Kilit tarafından Kristal Züccaciye Toptan ve Perakende Ev Gereçleri ismi ile faaliyetlerine başlayan Kilit Şirketler Grubu, ilerleyen zamanlarda şirketin yönetimine geçen, Süleyman Kilit, Tuncay Kilit ve Taner Kilit kardeşler ile atağa geçmiş ve otel ekipmanları sektöründe uzmanlaşarak, " ...

Nirvana Cosmopolitan Hotel kime ait?

Kilit Grubu'nun aldığı Lara Kervansaray Nirvana Cosmopolitan olarak hizmete açıldı Antalya Lara'daki eski Kervansaray Oteli yeni sahibi Kilit Grubu eliyle geniş kapsamlı yenilemeden sonra Nirvana Cosmopolitan adıyla hizmete girdi.