Turkcell puanlarımı nasıl görebilirim?

İçindekiler:

  1. Turkcell puanlarımı nasıl görebilirim?
  2. Turkcell 4000 Puan kaç TL?
  3. Paycell puanla fatura ödenir mi?
  4. Türkcell cihaz ödemem ne kadar kaldı?
  5. Paycell puanla ne alınır?
  6. Paycell 50 TL hediyesi nerede kullanılır?

Turkcell puanlarımı nasıl görebilirim?

Turkcell cihaz puanı öğrenmek için Turkcell İletişim Merkezine giderek sorgulama yapabileceğiniz gibi Turkcell hat sahipleri Turkcell Dijital Operatör Uygulaması üzerinden Dijital Mağazaya girerek öğrenmeleri mümkün.

Turkcell 4000 Puan kaç TL?

Eğer sorgulama sonucunda 4000 puan çıkarsa bu durumda 4000₺ olan telefon rahatça satın alınabilir.

Paycell puanla fatura ödenir mi?

Paycell Kart ile yaptığınız her 1 TL alışverişinizden 2 Paycell Puan, Mobil Ödeme ile yaptığınız her 1 TL alışverişinizden 2 Paycell Puan, Paycell Uygulamasından yaptığınız elektrik, su, doğalgaz gibi her 1 TL'lik kurum faturası ödemenizden 5 Paycell Puan kazanabilirsiniz.

Türkcell cihaz ödemem ne kadar kaldı?

Son aya ait fatura tutarınızı, FATURA yazıp 2222'ye göndererek sorgulayabilirsiniz. Turkcell Şifreniz ile Online İşlemler'e girerek "Ödenmemiş Fatura" linkine tıklayarak faturalarınızın tutar ve son ödeme tarihlerine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.

Paycell puanla ne alınır?

Kampanyadan kazandığınız puanlar ile ister internet paketi, ister dilediğiniz sektörde geçerli hediye kodları alabilirsiniz. Kazandığınız puanları, başka bir kullanıcıya transfer edebilirsiniz. Tek seferde en fazla 250 Paycell puan transfer edilebilir.

Paycell 50 TL hediyesi nerede kullanılır?

Hediye 50 TL Paycell uygulaması içerisinden satın alınacak Turkcell servis ve ürünlerinde geçerlidir. Satın alabileceğiniz servis ve ürünler şu şekildedir: Fizy Müzik paketi, TV+ Giriş, TV+ Mini Paketleri, Haftalık 1 GB internet, Goller Cepte Süper, Standart, İddaa analiz paketleri.