Suudi Arabistan vize ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Suudi Arabistan vize ücreti ne kadar?
  2. Suudi Arabistan vize istiyor mu?
  3. Umre vizesi ne kadar sürede çıkar?
  4. Umre vizesi kaç TL 2021?
  5. Suudi Arabistan umreci alıyor mu?
  6. Arabistan hangi ülkeleri kabul etmiyor?

Suudi Arabistan vize ücreti ne kadar?

Suudi Arabistan Turistik vizesi İşveren için gereken evrak listesi kimi zaman değişiklik gösterebilmektedir. Temsilcilerimizi arayarak, Suudi Arabistan Turistik Vizesi için güncel evrak listesini isteyiniz....
Yetişkin220 $
6 - 12 Yaş Çocuk220 $
0 - 6 Yaş Bebek220 $

Suudi Arabistan vize istiyor mu?

Arap yarımadasında yer alan Suudi Arabistan'a gitmek isteyen Umuma Mahsus Pasaport (bordo çipli), Hususi Pasaport (yeşil çipli), Hizmet Pasaportu (gri çipli) sahibi Türkiye vatandaşlarının vize almaları gerekmektedir.

Umre vizesi ne kadar sürede çıkar?

Suudi Arabistan Umre vizesi başvuruları ortalama olarak 3 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Suudi Arabistan Umre Vizesi en fazla 30 günlük bir süre için geçerlidir.

Umre vizesi kaç TL 2021?

Arabistan 3 aylık tek girişli vize ücreti 138 dolar olarak belirlenmiştir. Umre vizesi için ödenmesi gereken vize ücreti 500 SAR'dır.

Suudi Arabistan umreci alıyor mu?

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamada, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığının yarından itibaren umre ibadeti için yurt dışından ziyaretçi kabul edeceğini duyurduğunu belirtti.

Arabistan hangi ülkeleri kabul etmiyor?

Öte yandan Suudi Arabistan, Afganistan, Arjantin, Brezilya, Mısır, Etiyopya, Hindistan, Endonezya, Lübnan, Pakistan, Güney Afrika, Türkiye, Vietnam ve Birleşik Arap Emirlikleri dahil olmak üzere bir dizi ülkeye seyahat veya transit geçişi yasakladı.