FOAP nedir nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. FOAP nedir nasıl kullanılır?
  2. FOAP ücretli mi?
  3. Post bee nasıl kullanılır?
  4. Sweat Coin nedir?
  5. Bee com'dan nasıl para kazanılır?
  6. PostBee nasıl?
  7. Sweat Coin nasıl?
  8. Sweat Coin nasil?
  9. Pi Network kaç TL?
  10. Sweat Coin Nasıl Kullanılır?
  11. Sweatcoin nerelerde kullanılır?

FOAP nedir nasıl kullanılır?

Foap da bu alandaki mobil açığı görmüş ve çektiğiniz iPhone fotoğraflarını paylaşabileceğiniz bir uygulama ortaya çıkarmış. Foap sayesinde mobil fotoğrafçılar iPhone'da çektikleri fotoğrafları satarken, alıcılar da beğendikleri fotoğrafları uygulama üzerinden satın alabiliyorlar.

FOAP ücretli mi?

Foap İndir - Ücretsiz İndir - Tamindir.

Post bee nasıl kullanılır?

PostBee üzerinden bir iletişim kampanyası yapmak isteyen marka, PostBee içerik ekibiyle iletişime geçtikten sonra kampanya yönlendirmelerini ve kullanıcıların ne yapması istendiği uygulamaya giriliyor, böylece kampanya süreci başlıyor. Markalar kullanıcılardan belli bir çerçeve içinde her şeyi yapmalarını isteyebilir.

Sweat Coin nedir?

Yukarıda belirtildiği gibi, Sweatcoin aktif olarak yani hareket ederek kazandığınız dijital para birimidir. Bunu biriktirmek için önce Sweatcoin uygulamasını indirmeniz ve telefonunuzda her zaman çalışmaya devam ettirmeniz gerekir.

Bee com'dan nasıl para kazanılır?

Bee Coin, kullanıcıların cep telefonundan madencilik yapabileceği bir kripto para birimi olan Bee'yi kazanmaları için oyunlaştırılmış bir deneyim sağlayan yeni bir blockchain sistemidir. Madenci, Davetçi ve Doğrulayıcı rollerini oynayarak, Bee oyuncuları Bee ödülleri kazanırlar.

PostBee nasıl?

PostBee nasıl çalışır? ... PostBee üzerinden bir iletişim kampanyası yapmak isteyen marka, PostBee içerik ekibiyle iletişime geçtikten sonra kampanya yönlendirmelerini ve kullanıcıların ne yapması istendiği uygulamaya giriliyor, böylece kampanya süreci başlıyor.

Sweat Coin nasıl?

Bunu biriktirmek için önce Sweatcoin uygulamasını indirmeniz ve telefonunuzda her zaman çalışmaya devam ettirmeniz gerekir. Dışarıda her yürüdüğünüzde veya koştuğunuzda, adımlarınızı izler ve size sweatcoin (SWC) olarak ödeme yapar. Attığınız her 1000 adım için 1 SWC'nin hemen altında bir coin kazanırsınız.

Sweat Coin nasil?

Sweatcoin, adımlarınızı takip eden ve her 1000 adım attığınızda size bir tür yarı kripto para birimi olan 'Sweatcoins' ile ödeme yapan bir egzersiz uygulamasıdır. Her 1000 adımınızda 1 sweatcoin üretirsiniz. Ancak komisyon kesintisiyle sizin alacağınız miktar 0,95 sweatcoin olacaktır.

Pi Network kaç TL?

Pi Network Kaç TL?
1 Pi Network Kaç TLTL
500.00000 TL
1000.00000 TL
5000.00000 TL
10000.00000 TL
4 satır daha

Sweat Coin Nasıl Kullanılır?

Her 1000 adımınızda 1 sweatcoin üretirsiniz. Ancak komisyon kesintisiyle sizin alacağınız miktar 0,95 sweatcoin olacaktır. Sweatcoin'i dış mekanda yürüyüş yaparak, arkadaşlarınız davet ederek ya da uygulama içindeki reklamları izleyerek kazanabilirsiniz.

Sweatcoin nerelerde kullanılır?

Sonrasında ise her 1000 adım için yaklaşık olarak 95 Sweatcoin veriyor. Kullanıcılar ise bu paraları, uygulama içi tekliflerde, hediye kartlarında ve ya indirimli spor ürünlerinde kullanabiliyor, anlaşmalı spor merkezlerinde indirimlerden faydalanabiliyor.