Bio Oil çatlaklara iyi geliyor mu?

İçindekiler:

  1. Bio Oil çatlaklara iyi geliyor mu?
  2. Bio Oil Hamilelikte ne zaman kullanılır?
  3. Bio Oil Çatlak Kremi bitkisel mi?
  4. Bio-Oil içeriğinde ne var?

Bio Oil çatlaklara iyi geliyor mu?

Bio-Oil®, doğuma bağlı çatlak oluşumunu önlemeye ve cilt lekelerinin görünümünü düzeltmeye yardımcı olmak üzere özel olarak geliştirilen bir cilt bakım yağıdır. Kesik, çizik lekeleri, ince çizgiler, kırışıklıklar ve nemsiz ciltler için de kullanılması önerilmektedir.

Bio Oil Hamilelikte ne zaman kullanılır?

İçeriğindeki doğal bitki özleri (Papatya, Biberiye, Kalendula, Lavanta Çiçeği), A ve E vitaminleri ile cilde ihtiyacı olan nemi sağlamaya, çatlak ve yara izi görünümünü iyileştirmeye yardımcı olur. Hamilelik döneminde 4. ayın başlangıcından itibaren kullanılması tavsiye edilir. Paraben içermez.

Bio Oil Çatlak Kremi bitkisel mi?

Yara izleri ve çatlaklar (doğal formülasyon) Hamilelikte kullanım için 0 doğal bileşenlerden oluşan cilt bakım ürünlerine artan talep sonucunda, BioOil sadece doğal yağları kullanarak bir yara izi ve çatlak ürünü geliştirdi.

Bio-Oil içeriğinde ne var?

İçerik: Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Anthemis Nobilis Flower Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Glycine Soja Oil, BHT, Bisabolol, ...