Magnezyum Diasporal şase nedir?

İçindekiler:

  1. Magnezyum Diasporal şase nedir?
  2. Diasporal pastil nasıl kullanılır?
  3. Magnezyum Diasporal kaç mg?
  4. Magnezyum Diasporal neye yarar?
  5. Diasporal 610 mg Pastil nedir?
  6. Diasporal 610 mg Pastil ne ise yarar?
  7. Magnezyum Diasporal nedir ne için kullanılır?

Magnezyum Diasporal şase nedir?

Magnesium Diasporal Granül, magnezyum sitrat içeren bir gıda takviyesidir. Mineral kaynağı olarak yüksek seviyede biyoyararlanım imkanı tanıyan sitrat formunda magnezyum içermektedir. 1 saşe ürünün içeriğinde 250 mg magnezyum minerali bulunmaktadır.

Diasporal pastil nasıl kullanılır?

3. MAGNESIUM DIASPORAL® nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz / uygulama sıklığı için talimatlar: Doktorunuz tarafından başka şekilde önerilmedi ise günde 3 defa 1 pastil (295,8 mg Magnezyum) şeklinde alınır.

Magnezyum Diasporal kaç mg?

Magnesium Diasporal Granül Direkt 20 Poşet Susuz yutulabilir granül İçerik: Her poşette 250 mg Magnezyum Kullanım Önerisi: Günde poşet. Gıda Takviyesidir.

Magnezyum Diasporal neye yarar?

Sağlıklı ve güçlü kemik oluşumu için gerekli olan magnezyum, kalsiyumun kemiğe asimile olmasına yardımcı olur. (2) Böbreklerde D vitamini aktive eder. Özellikle çocukluk çağında sağlıklı kemik gelişimi için mutlaka yeterli miktarda magnezyum alınması ayrıca D vitamini aktivasyonu için de önemlidir.

Diasporal 610 mg Pastil nedir?

MAGNESIUM DIASPORAL®, kas hastalıkları (nöromüsküler rahatsızlıklar), baldır krampı (sistremma) gibi kas rahatsızlıklarına neden olan magnezyum eksikliğinin giderilmesine yardımcıdır.

Diasporal 610 mg Pastil ne ise yarar?

Endikasyonu. MAGNESIUM DIASPORAL®, kas hastalıkları (nöromüsküler rahatsızlıklar), baldır krampı (sistremma) gibi kas rahatsızlıklarına neden olan magnezyum eksikliğinin giderilmesine yardımcıdır.

Magnezyum Diasporal nedir ne için kullanılır?

magnezyum eksikliğinde ve gebelikte oluşan kramp ve kasılmaları engellemek için kullanılan ilaç.