Modern slim fit ne demek?

İçindekiler:

  1. Modern slim fit ne demek?
  2. Giyimde fit ne demek?
  3. Modern fit kesim ne demek?
  4. Relaxed fit gömlek ne demek?
  5. Regular fit sweatshirt ne demek?
  6. L 40 beden mi?
  7. Comfort FIT ne demek?
  8. Comfort Fit regular fit ne demek?
  9. Relaxed kesim ne demek?
  10. Relaxed fit t shirt ne demek?
  11. Regular gömlek ne demek?
  12. Custom fit gömlek ne demek?

Modern slim fit ne demek?

Vücudu saran özelliğe sahip olan slim fit, bedene tam oturan kalıbı ifade eder. Dar kalıp anlamına gelen slim fit tarzında kıyafetlerin kol, basen, bacak ve bel bölümleri dökümlü değildir, aksine kumaş ve dikim yöntemleri neticesinde kıyafet bedeni sarmalar.

Giyimde fit ne demek?

Regular fit kıyafetin sıradan, standart kesimi anlamına gelen bir terim olarak karşımıza çıkmaktadır. Regular fit ile slim fit arasındaki en önemli farkı biraz daha bolluk payı verilerek kesilir nitelikte olmasıdır. Bu bolluk ise giysinin içerisinde kişinin daha rahat bir şekilde hareket etmesine olanak sağlar.

Modern fit kesim ne demek?

Rahat kesiminden dolayı kullanım konforu sağlar. Tchibo ''Modern Fit'' hafif daraltılmış bel kısmı, dar sırt ve kol kısmı ile ön plandadır. Normal beden yapısında olanlar için ideal olan ''Modern Fit'' aynı zamanda kullanım rahatlığı sunar. Tchibo ''Slim Fit'' dar ve vücudu saran bir kesime sahiptir.

Relaxed fit gömlek ne demek?

Hareket için yeterince yer bırakan ve bol, rahat bir silüet oluşturan düz ve rahat kesim.

Regular fit sweatshirt ne demek?

Regular fit kıyafetin sıradan, standart kesimi anlamına gelir. Regular fit slim fit farkı biraz daha bolluk payı verilerek kesilir. Bu bolluk ise kıyafetin içerisinde daha rahat hareket etmenizi sağlar.

L 40 beden mi?

Bedeninizi böyle belirleyin
bedeniGöğüs çevresi (cm)Bel çevresi (cm)
36 (S) 3882-85 86-8967-70 71-74
40 (M) 4290-93 94-9775-78 79-82
44 (L) 4698-102 103-10783-87 88-93
48 (XL) 50108-113 114-11994-99 100-106
2 satır daha

Comfort FIT ne demek?

Confort fit kalıp, rahat kalıp demektir. Yani dar kalıp kadar bedeni sarmayan aynı zamanda geniş kalıp kadar da boş durmayan kalıp şeklidir.

Comfort Fit regular fit ne demek?

Regular Fit'te biraz daha ferah bir şekilde vücudunuza oturduğunu görürsünüz. Comfort Fit'te ise tam bir rahatlık ve bolluk hissedersiniz.

Relaxed kesim ne demek?

Kalçadan paçaya doğru genişleme veya daralma olmadan aynı genişlikte inen pantolonlardır. Relaxed : Relaxed pantolonlar rahat kalıp olarakta bilinirler. Bol kesim pantolonların başlangıç noktası olarak kabul edilirler ve oldukça rahat hissettirirler.

Relaxed fit t shirt ne demek?

Regular fit kesime sahip kıyafetler ise düz bir kesime sahiptir ki bu da bu kıyafetlerin daha geniş ve doğal olarak daha rahat olmalarına sebep olmaktadır. En bol kesime sahip kıyafetlere ise relaxed fit veya oversize denmektedir.

Regular gömlek ne demek?

Normal kesim gömlek olarak da adlandırılan regular fit gömlekler, klasik gömleklere göre daha az potluk bırakır. Ancak garanti bir gömlek kesimidir. Sizi asla zorda bırakmaz. Kilo alıp verme konusunda sürekli bir değişkenlik yaşıyorsanız regular fit modelleri tercih edebilirsiniz.

Custom fit gömlek ne demek?

Custom Fit: Slim Fit ile Klasik Fit arasında bir kalıptır. Modern bir Amerikan klasiği olan ve denizcilik temasıyla popüler Nautica, üstün teknoloji ile ürettiği ürünleri, fonksiyonel parçalarıyla birleştirerek hayatınızı kolaylaştırıyor.