Kargo gelmedi ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. Kargo gelmedi ne yapmalıyım?
  2. Gelmeyen kargoyu nereye şikayet edebilirim?
  3. Kabul edilmeyen kargo ne olur?
  4. Trendyol kargom gelmedi ne yapabilirim?
  5. Geciken kargo ne zaman gelir?
  6. Kargo kaç günde teslim etmek zorunda?
  7. MNG Kargo şikayet nereye edebilirim?
  8. Yurtiçi Kargoyu nasıl şikayet edebilirim?
  9. Karşı ödemeli kargo alınmazsa ne olur?
  10. Trendyol kargom nerede iletişim?
  11. PTT kargo kaç günde teslim etmek zorunda?
  12. Aras kargo ne kadar sürede gelir?
  13. Yurtiçi Kargo Alinmayan kargolar kaç gün bekler?

Kargo gelmedi ne yapmalıyım?

Kargom gelmedi diyorsanız; mevzuat gereği, gerekli maddeler kapsamında vatandaşlar, ilgili kargo firması ile iletişime geçtikten sonra hala sorun yaşıyorsa yaşadığı sorunu belirterek; elinizdeki bilgi ve evraklarla ilgili bakanlık olan Ulaştırma Bakanlığına ya da bölge müdürlüklerine şikâyet edebilirsiniz.

Gelmeyen kargoyu nereye şikayet edebilirim?

Kargo şirketlerinin geç teslim ettiği ve bu nedenle ayıplı mal kapsamında değerlendirilebilecek kargonuzun teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.

Kabul edilmeyen kargo ne olur?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

Trendyol kargom gelmedi ne yapabilirim?

Gönderiniz Trendyol Express tarafından teslim alındığında tarafınıza gönderilen sms aracılığıyla gönderinizin hangi gün teslim edileceği bilgisine ulaşabilir ya da 0850 759 15 15 numaralı çağrı merkezimizi arayarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Geciken kargo ne zaman gelir?

Siparişiniz adresinize kargolandığında ödeme onayı vermeniz için 3 iş günü (Ek 24 saat) süreniz vardır. Bu süre içinde siparişiniz size ulaşmadıysa Hesabım/Durum sayfanızda, ürünün bulunduğu satırdaki "İade/Sorun Bildir" butonu ile onay sürenizi 72 saat uzatabilirsiniz.

Kargo kaç günde teslim etmek zorunda?

Hata
Ürün ve HizmetlerKapsamHedeflenen Teslim Süresi*
Minimum
Şubeden Şubeye6 km arası2 İş Günü
1200 km üstü3 iş günü
Kapıdan Şubeye600 km altı1 İş Günü
13 satır daha

MNG Kargo şikayet nereye edebilirim?

Öneri ve Şikayet Formu MNG KARGO | 444 06 06.

Yurtiçi Kargoyu nasıl şikayet edebilirim?

Çağrı Merkezi (444 99 99) Yurtiçi Kargo.

Karşı ödemeli kargo alınmazsa ne olur?

Alıcı Ödemeli Kargo Alınmazsa Ve Geri Dönerse Ne Olur? Alıcı ödemeli kargolarda kargo ücretini alıcı ödemektedir. Alıcı ödemeli bir kargo alıcının adresine ulaştığında alıcı kargoyu almaktan kaçınırsa kargo gönderen kişiye geri gönderilir. Yani iade prosedürü uygulanır.

Trendyol kargom nerede iletişim?

Trendyol Siparişim Nerede Trendyol sipariş numarası ile yaptığınız sorgulamalarda bir sonuç alamıyorsanız yada numaranızın yanlış olduğunu düşünüyorsanız trendyol müşteri hizmetlerini (0850 759 15 15) arayarak siparişinizin durumunu öğrenebilirsiniz.

PTT kargo kaç günde teslim etmek zorunda?

PTT kargoyla gönderilen gönderiler kişilerin göndereceği adrese bağlı olarak teslimat süresini etkileyebiliyor. Genellikle 2 ile 3 iş günü arasında kargoların teslimatı yapılıyor.

Aras kargo ne kadar sürede gelir?

Gönderinizi 0-600 km arası mesafeler için 1 günde, 600 km ve üstü olan mesafelere ise 2 gün içinde teslim etmekteyiz. Operasyonel olarak standart hizmet alanları dışında kalan, haftanın belirli günlerinde teslimat yapılan mevkii ya da yerleşim birimleri mobil alan olarak tanımlanmaktadır.

Yurtiçi Kargo Alinmayan kargolar kaç gün bekler?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.