4060 dan gelen mesajlar nedir?

İçindekiler:

  1. 4060 dan gelen mesajlar nedir?
  2. 4060 dan nasıl çıkılır?
  3. UYAP SMS aboneliği ne kadar?
  4. 4060 a nasıl üye olunur?
  5. UYAP'tan neden mesaj gelir?
  6. SMS ile tebligat olur mu?
  7. UYAP Vatandaş ücretli mi?
  8. UYAP kaydı nasıl yapılır?
  9. Son dakika gelen mesajları nasıl iptal edilir?
  10. Telefon ile tebligat olur mu?

4060 dan gelen mesajlar nedir?

1-UYAP Bilgi Sisteminden sorgulama yapmak: Sorgulama yöntemi ile cep telefonundan 4060'a gönderilecek SMS ile UYAP Bilgi Sisteminde yer alan dosyaların durumu hakkında bilgi alınabilir. ... Sorgulama yapmak için cep telefonunun mesaj gönderme bölümüne TCKİMLİKNO DOSYANO MESAJKODU yazılıp 4060'a gönderilmelidir.

4060 dan nasıl çıkılır?

Aboneliği iptal etmek için : TCKIMLIKNO ABONEIPTAL yazılarak 4060'a gönderilir.

UYAP SMS aboneliği ne kadar?

Abone olan kullanıcılar için ücretlendirme Abone olan kullanıcılara gönderilen her mesaj 1,5 TL (vergiler dahil) olarak ücretlendirilir.

4060 a nasıl üye olunur?

Pakete abone olmak için: TCKIMLIKNO TAM ABONE yazılarak 4060'a gönderilir. Eğer yalnızca dosyada kendinizle ilgili değişikliklerden haberdar olmak istiyorsanız abone olurken abone kodunun başına KISISEL ekleyiniz : TCKIMLIKNO KISISELABONE yazılarak 4060'a gönderilir.

UYAP'tan neden mesaj gelir?

Ulusal Yargı Ağı Projesi'nin (UYAP) mobil ayağını teşkil eden UYAP SMS Bilgi Sistemi'yle avukatlar ve vatandaşlar dava açılması, icra takibi başlatılması, duruşma tarihi gibi bilgileri adliyeye gitmeden cep telefonlarına gönderilen kısa mesajlarla öğrenebilmektedir.

SMS ile tebligat olur mu?

Tebligat yerine geçecek mi? Gönderilen SMS'ler bilgi amaçlı olup, tebligat niteliğinde değildir. Ancak CMK'nın 43. Maddesinde tanıkların her türlü araçla çağrılabileceği düzenlenmiştir. ... Ancak aynı madde gereğince çağrı kağıdına bağlanan sonuçlar SMS ile bildirimlerde uygulanamayacaktır.

UYAP Vatandaş ücretli mi?

UYAP Doküman Editörünü uygulama marketlerinden ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

UYAP kaydı nasıl yapılır?

UYAP Sms Bilgi Sistemi. Pakete abone olmak için: TCKIMLIKNO TAM ABONE yazılarak 4060'a gönderilir. olurken abone kodunun başına KISISEL ekleyiniz : TCKIMLIKNO KISISELABONE yazılarak 4060'a gönderilir. Aboneliği iptal etmek için : TCKIMLIKNO ABONEİPTAL yazılarak 4060'a gönderilir.

Son dakika gelen mesajları nasıl iptal edilir?

Iptal sondakika yazıp 18'a gönderilerek servis aboneliği iptal edilebilir.

Telefon ile tebligat olur mu?

Elektronik tebligatın yapıldığına dair sistemde kayıtlı telefon numarasına veya e-posta adresine bildirim yapılacaktır. PTT tarafından yapılacak bu bildirim ücretsizdir. Elektronik tebligatın yapılmasına rağmen sistemden kaynaklanan arızalar nedeniyle bildirimin gelmemiş olması mazeret olarak sayılmamaktadır.