Whatsapp .nomedia nedir?

İçindekiler:

  1. Whatsapp .nomedia nedir?
  2. WhatsApp medya dosyaları nasıl silinir?
  3. Nomedia Ne dosyası?
  4. Nomedia nerede?
  5. WhatsApp konuşmaları çıkıyor mu?
  6. Medyaları sil ne demek?

Whatsapp .nomedia nedir?

.nomedia uzantısına sahip dosyalar, Android işletim sistemli cihazlarda görülen bir dosya tipidir. Yalnızca Android yüklü telefon ve tabletlerde görülebilir. Bu tarz dosyalar asla isme sahip olmaz. Amaçları ise, uygulamalara o konumda medya dosyaları olmadığını söylemekten ibaret.

WhatsApp medya dosyaları nasıl silinir?

WhatsApp medya dosyalarını silme
  1. Android cihazınızda Google Files uygulamasını açın.
  2. Altta Temizle'ye. dokunun.
  3. "WhatsApp medya dosyalarını sil" kartında Dosya seç'e dokunun.
  4. Silmek istediğiniz dosyaları seçin.
  5. Altta Sil'e. dokunun.
  6. Onay iletişim kutusunda Sil'e. dokunun.

Nomedia Ne dosyası?

.NOMEDIA dosyası, N/A tarafından geliştirilen Android No Media File dosya tipiyle ilişkilendirilmektedir, Text Formatına sahiptir ve Misc Files kategorisine aittir.

Nomedia nerede?

.nomedia içi boş bir dosyadır. Android cihazlarda bir klasör içine konulan . nomedia dosyası o klasördeki resim, video gibi multimedya öğelerinin medya tarayıcı tarafından taranmasını engeller. Böylelikle içinde .nomedia dosyası olan klasörlerdeki resim ve videolar Galeride görünmez.

WhatsApp konuşmaları çıkıyor mu?

WhatsApp konuşmaları döküman olarak çıkar mı? WhatsApp üzerinde gerçekleştirdiğiniz yazışmalar uçtan uca şifreli olarak korunmakta olduğundan üçüncü kişiler tarafından uzaktan erişilememektedir. … WhatsApp'ın çalışma mantığında üçüncü bir kişi tarafından içeriklere uzaktan erişim mümkün görünmemektedir.

Medyaları sil ne demek?

Bunlar; “Sohbetlerdeki Medyaları Sil” ve “Yıldızlı Mesajları Sil” bu özellikleri seçerseniz, karşı tarafın göndermiş olduğu resimler, linkler vs.. silinecektir. Ayrıca siz sohbet ettiğiniz kişilerde eğer yıldızlı mesaj seçmişseniz onlarda silinecektir. Bu özellikleri seçmezseniz sadece yazışmalar silinecektir.