Pronet nedir ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Pronet nedir ne iş yapar?
  2. 4441911 nerenin telefonu?
  3. Pronet araç veriyor mu?
  4. Superagent nedir?
  5. Pronet hangi ülkenin?
  6. Pronet ne anlama gelir?

Pronet nedir ne iş yapar?

Pronet, ev ve işyerleri için güvenlik çözümleri sunan, Türkiye'nin lider elektronik güvenlik firmasıdır. 1995 yılında kurulan Pronet, tüm Türkiye'ye yayılan hizmet ağı ile 200 bine yakın abone ve 1 milyonun üzerinde kullanıcıya geniş kapsamlı ve yenilikçi hizmet sunmaktadır.

4441911 nerenin telefonu?

Pronet'in, Turkcell ile yaptığı çalışma ile artık Pronet Alarm Merkezi tarafından Turkcell hatlı cep telefonlarınıza yapılan aramalarda, arayan numara olarak 4'i görebileceksiniz.Pronet Alarm Merkezi 'nden yapılan aramaların Pronet aboneleri tarafından daha dikkatli değerlendirilmesine yönelik olarak yapılan bu ...

Pronet araç veriyor mu?

Şirket, ekiplerine saha faaliyetleri için araç veriyor.

Superagent nedir?

Super Agent” projesiyle birlikte, Pronet çağrı merkezini arayan bir kullanıcı, sorunu her ne olursa olsun tek bir kişiyle irtibatta kalarak, çözüme çok daha hızlı bir şekilde ulaşabiliyor. Böylece uzun bekleme süreleri ve şikayetler azalıyor ve müşteri deneyimi zirveye taşınıyor.

Pronet hangi ülkenin?

1995 yılında kurulan Pronet, elektronik güvenlik sistemini, abonelik sistemi ile Türkiye'de sunmaya başlayan ilk firmadır. Bugün 1.000.000'un üstünde kullanıcısı olan Pronet, kurulduğu günden bu yana sektördeki liderliğini korumayı başarmıştır.

Pronet ne anlama gelir?

Pronet ismi; tüm bu güvenlik ihtiyacından hareketle 'Protection Network' kelime grubundan gelir. ... Pronet 20 yıl boyunca; hırsızlık, yangın, gaz kaçağı, su baskını, gasp, acil sağlık ve panik durumlarında, Pronet Alarm Merkezi tarafından itfaiye, polis ve ambulans yönlendirmeleri ile 10 binlerce hayat kurtardı.