Ortak ATM ücret alıyor mu?

İçindekiler:

  1. Ortak ATM ücret alıyor mu?
  2. Halkbank hangi ATM ile ortak?
  3. Hangi bankalar para çekme kesintisi?
  4. Her ATM'den para çekilir mi?
  5. Yapı Kredi Ortak ATM var mı?
  6. Ortak ATM de kim ne alıyor?
  7. DenizBank ortak ATM'ler hangisi?
  8. DenizBank hangi ATM ortak?
  9. Ziraat Bankkart hangi ATM lerde geçerli?
  10. Kuveyt Türk Hangi ATM'ler ücretsiz?
  11. Yapı Kredi hangi banka ile ortak ATM kullanıyor?
  12. Her ATM'den para yatırılır mı?

Ortak ATM ücret alıyor mu?

Bu ücret genelde bankadan çekilen paranın miktarına göre değişiyor. BDDK'nın son düzenlemesine göre ortak ATM'lerden farklı kartlar ile 100 liralık para çekiminde alınabilecek komisyon ücreti 2 lira 30 kuruş ile sınırlandırıldı. 100 liranın üzerinde çekilen paralarda da benzer oranlarda rakam yükseliyor.

Halkbank hangi ATM ile ortak?

Kamu Bankaları arasında yapılan anlaşma gereğince, Müşterilerimizin Ziraat Bankası, Ziraat Katılım, Vakıflar Bankası, Vakıf Katılım Bankası, PTT ve Emlak Katılım Bankası ATM'lerinden yapacakları, yukarıda yer alan işlemlerden ücret alınmamaktadır.

Hangi bankalar para çekme kesintisi?

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank kendi arasında ATM'lerden yapılan işlemler karşılığı ücret almıyordu. Bu karara 4 özel banka daha eklendi. Bunlar Denizbank, QNB Finansbank ve TEB de ATM.

Her ATM'den para çekilir mi?

Para çekmek için kendi banka şubenizi bulma zorunluluğu ortadan kalktı ve artık tüm ATM cihazlarından para çekebiliyorsunuz.

Yapı Kredi Ortak ATM var mı?

itibari ile Yapı Kredi'nin de arasına katıldığı, bankaların 52.000'i aşkın ATM'leriyle içinde bulunduğu Ortak ATM paylaşımında tüm bankaların ATM'lerini kullanarak banka kartınız ile para çekme, para yatırma ve bakiye inceleme; kredi kartınız ile de nakit avans çekme, kredi kartı borç ödeme, kredi kartı ...

Ortak ATM de kim ne alıyor?

Türkiye'deki Ortak ATM Paylaşımına üye bankaların ATM'lerinden aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Ortak ATM uygulamasında alınan ücretler, ATM'sinden para çekilen banka tarafından değil kart sahibi banka tarafından alınır.

DenizBank ortak ATM'ler hangisi?

DenizBank, QNB Finansbank ve TEB güçlerini Tek ATM Platformunda birleştirdi. Artık siz de QNB Finansbank ve TEB ATM'lerinden DenizBank kartınızla ayda 3 defa ücretsiz işlem yapabilirsiniz.

DenizBank hangi ATM ortak?

DenizBank, QNB Finansbank ve TEB güçlerini Tek ATM Platformunda birleştirdi. Artık siz de QNB Finansbank ve TEB ATM'lerinden DenizBank kartınızla ayda 3 defa ücretsiz işlem yapabilirsiniz.

Ziraat Bankkart hangi ATM lerde geçerli?

Yurtiçinde tüm POS ve ATM'lerde, yurtdışında da VISA ve MasterCard logolu ATM ve POS'larda Bankkart ile işlem yapabilirsiniz.

Kuveyt Türk Hangi ATM'ler ücretsiz?

*Kuveyt Türk ATM'lerinin yanı sıra PTT ATM'lerinden de hiçbir komisyon ödemeden 2000 TL'ye kadar ücretsiz para çekebilirsiniz. *Kuveyt Türk ATM'lerini kullanırken QR Kod ile Para Çekme ve QR Kod ile Para Yatırma yöntemlerini kullanmanızı önermekteyiz.

Yapı Kredi hangi banka ile ortak ATM kullanıyor?

HSBC banka kartı müşterileri QNB Finansbank ATM'sinden, Türkiye Finans müşterileri de Türkiye'nin her yerinde Yapı Kredi ve PTT ATM'lerinden hiç bir komisyon ödemeden parasına kavuşabiliyor.

Her ATM'den para yatırılır mı?

Para yatırma etiketi görülen tüm ATM'lerden kartlı/kartsız para yatırma işlemi yapılabilir.