Yapi Kredi World mobil nedir?

İçindekiler:

  1. Yapi Kredi World mobil nedir?
  2. World Platinum kart ne işe yarar?
  3. Yapı Kredi World Kart aidatı ne kadar?
  4. Yapı Kredi World Card nedir?
  5. Yapı Kredi World ne işe yarar?
  6. Yapı Kredi platinum kart ne işe yarar?
  7. World Platinum kart ne demek?
  8. Yapı Kredi 6 haneli şifre nasıl alınır?
  9. World puanlar yıl sonunda siliniyor mu?
  10. Yapi Kredi Platinum Kart nedir?
  11. Yapı Kredi World Platinum Kart nedir?

Yapi Kredi World mobil nedir?

World Mobil ile World'ün tüm kampanyalarına ulaşabilir, kampanyalardaki kazanımlarınızı takip edebilir, Yapı Kredi kredi kartı ve TLcard'larınızı dilediğiniz gibi yönetip birçok kart işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. ... Üstelik şifreniz yoksa World Mobil'den hemen şifrenizi oluşturabilirsiniz.

World Platinum kart ne işe yarar?

World Platinum ile İstanbul ve diğer bölgelerdeki anlaşmalı otel ve restoranlarda  indirim ayrıcalığından yararlanabilirsiniz. ... Worldpuan'larınızla sadece uçak bileti alımı ile sınırlı değilsiniz, otelden cruise'a tüm seyahat harcamalarınızı, Worldpuan'larınızı daha değerli kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.

Yapı Kredi World Kart aidatı ne kadar?

Faiz ve Ücretler
Öncesi ÜcretlerTahsilat Periyodu
Asıl Kart
Worldcard139,50Yıllık
World Gold158,50Yıllık
World Platinum178,50Yıllık
12 satır daha

Yapı Kredi World Card nedir?

Yapı Kredi Worldcard Türkiye'nin en bonkör kartı! Worldcard sahipleri, World Üye İşyerlerinde yapacakları alışverişlerde Worldpuan ve taksit imkanlarından yararlanabilir, özel kampanyalardan, ek hizmetlere kadar birçok ayrıcalığa sahip olurlar. ... Yapı Kredi adios Bedavaya seyahat ettiren kart!

Yapı Kredi World ne işe yarar?

Hem yurtiçinde hem de yurtdışında, VISA ve/veya MasterCard amblemi bulunan milyonlarca işyerinde Worldcard'ınızla alışveriş yapabilirsiniz. Worldcard'ınızla World amblemini gördüğünüz 250.000'e yakın üye işyerinde yapacağınız alışverişlerinizden ise Worldpuan kazanırsınız.

Yapı Kredi platinum kart ne işe yarar?

Platinum TLcard ile, tüm World Üye İşyerleri'nde yaptığınız alışverişlerden kazandığınız puanların yanısıra, kartınıza özel seçkin otel ve restoranlarda indirim ayrıcalıklarına sahip olurken; asistans, concierge gibi bir çok özel hizmetlerden faydalanırsınız.

World Platinum kart ne demek?

World Platinum ile yaşamınızın her anında kendinizi özel hissederek, her zaman daha fazlasını isteyebilir, hayallerinizi beklemeden gerçekleştirebilirsiniz. World Platinum yalnızca bir kredi kartı olmanın ötesinde, limitsiz yaşayanlara özel bir dünya sunuyor.

Yapı Kredi 6 haneli şifre nasıl alınır?

Dilerseniz Yapı Kredi Şubeleri, 4 Müşteri İletişim Merkezi ya da ATM'lerimizden de şifre alabilir ve Yapı Kredi İnternet Şubesi ya da Yapı Kredi Mobil'e bu şifre ile giriş yaparak anında Tek Şifre'nizi oluşturabilirsiniz.

World puanlar yıl sonunda siliniyor mu?

Bu tip kampanyalar haricinde kazandığınız Worldpuanlar için herhangi bir son kullanım tarihi belirlenmemiştir. Worldpuanlar yıl içinde kullanılmadığında, bir sonraki yıla devretmektedir.

Yapi Kredi Platinum Kart nedir?

Yapı Kredi Platinum TLcard Platinum Bankacılık müşterileri için sunulan Platinum TLcard ile alışveriş ve nakit çekim işlemlerinin yanı sıra, seçkin otel ve restoranlardaki indirim, asistans ve concierge hizmetleri gibi bir çok özel ayrıcalıktan yararlanılabilmektedir.

Yapı Kredi World Platinum Kart nedir?

World Platinum dünyasında siz "tek"siniz. World Platinum ile yaşamınızın her anında kendinizi özel hissederek, her zaman daha fazlasını isteyebilir, hayallerinizi beklemeden gerçekleştirebilirsiniz. World Platinum yalnızca bir kredi kartı olmanın ötesinde, limitsiz yaşayanlara özel bir dünya sunuyor.