EBA canlı ders kaç dakika?

İçindekiler:

  1. EBA canlı ders kaç dakika?
  2. EBA canlı ders hangi sınıflara?
  3. Canlı derse girmeyen yok yazılıyor mu?
  4. Zoom yoklama alıyor mu?
  5. Yüz yüze eğitime katılmak zorunlu mu?

EBA canlı ders kaç dakika?

Bir ders süresi 60 dk'dır. öğrenci kamerasını açılmamalıdır. ve Ders başlamadan önce hazırladığınız Materyalleri açarak görev çubuğunda açık konumda bekletin, bu şekilde Bilgisayar Ekran Paylaşımına hazır hale getirilmeli ve dersi bu materyaller ile işlemenizi kolaylaştırırsınız.

EBA canlı ders hangi sınıflara?

Devam etmekte olan uzaktan eğitim sürecinde, öğretmenlerimizin kendi öğrencileri ile uzaktan ders yapma ve etkileşimde bulunmalarına olanak sağlayacak EBA Canlı Sınıf özelliği ilk olarak tarihinde tüm 8. sınıf, lise hazırlık sınıfı ve 12. sınıfların kullanımına açılmıştı.

Canlı derse girmeyen yok yazılıyor mu?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yapmış olduğu açıklamada eba üzeriden yapılan canlı derslerde yoklama alınması gibi bir durum olmadığını belirtti.

Zoom yoklama alıyor mu?

Zoom” uygulaması üzerinden gerçekleştirilen canlı derslerde, derse giriş yapıldıktan sonra yoklama alınabilmesi amacıyla, öğrencilerin “Chat/Sohbet” kısmına adlarını ve soyadlarını yazması gerekmektedir.

Yüz yüze eğitime katılmak zorunlu mu?

Yüz yüze eğitimle yürütülecek eğitim ve öğretim faaliyetlerine katılım isteğe bağlı olacak, devam zorunluluğu aranmayacak.