Logo ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Logo ne iş yapar?
  2. Logo yazılım mı?
  3. Logo yazılım ne zaman kuruldu?
  4. Mehmet Buğra Koyuncu Kimdir?
  5. Logo tasarımcısı ne yapar?
  6. Logo programı ne tür bir yazılımdır?
  7. Logo Yazılım hangi endekste?
  8. Logo Yazılım ne zaman halka açıldı?
  9. Logo ne zaman bölünür?
  10. Logo ne zaman bölünecek?
  11. Logo nedir bir örnek?
  12. Logo tasarımcısı nasıl olunur?
  13. Logo muhasebe programı ne işe yarar?
  14. Logo bedelsiz ne zaman verecek?

Logo ne iş yapar?

Logo Yazılım mikro işletmelerden kurumsal büyük işletmelere kadar farklı ölçeklerdeki şirketler için uygulama yazılımı çözümlerini pazara sunuyor. ... Logo, farklı işletme ve teknolojilere yatırım yapıp, son yıllarda organik ve inorganik büyümeye bağlı olarak büyük atılımlar ve gelir artışı gerçekleştirdi.

Logo yazılım mı?

kisaca logo diye bilinen piyasaya erken girmesiyle bir nevi sektorel dominasyon elde etmi$ yazilim firmasi.. ürünlerinin bir milyonu aşkın kullanıcısı olan türkiye nin en büyük yazılım firmalarından birisidir. ...

Logo yazılım ne zaman kuruldu?

1984 Logo/Kuruluş

Mehmet Buğra Koyuncu Kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği'nden 1994 yılında mezun olan Buğra Koyuncu, 1993 yılında Sistem Analisti olarak katıldığı Logo'da sırasıyla Proje Yöneticisi ve Ürün Geliştirme Müdürü, 2004 yılından itibaren Genel Müdür ve 2011 yılından itibaren İcra Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.

Logo tasarımcısı ne yapar?

Logo tasarımcısı, görsel olarak hoş ve tanımlanabilir grafikler ve tipografi ile bir markayı veya ürünü sembolize etmek için kullanılan logoyu yaratır. Logo tasarımcıları, serbest ya da bir tasarım firmasında, yayınevinde, reklam ajansında çalışabilirler.

Logo programı ne tür bir yazılımdır?

Logo sadece bir Muhasebe programı olarak anılsa da aslında 1984 yılında sektöre uygulama yazılımları geliştirmek üzere kurulmuştur. Bugün ise Türkiyenin yazılım sektöründe ki lider markasıdır. Logo 1000'e yakın bayisi aracılı ile 200'e yakın firmada milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.

Logo Yazılım hangi endekste?

Logo Yazılım Sanayi ve Ticaret A.Ş. BIST 100 endeksi 2021 yılının 11. haftasını (15 – ) -28,40 puan düşüş ile -%1,82 aşağıda, 1.528,99 seviyesinde tamamlamıştır.

Logo Yazılım ne zaman halka açıldı?

Günlük
Şirket İsmiLOGO YAZıLıM SANAYI VE TICARET A.Ş.
Halka Arz Tarihi01.05.2000
İlk İşlem Tarihi08.05.2000
Genel MüdürMEHMET BUĞRA KOYUNCU
Yönetim Kurulu ÜyeleriMEHMET TUĞRUL TEKBULUT;MEHMET BUĞRA KOYUNCU;MURAT ERKURT;MÜMİN CENGİZ ULTAV;MEHMET BERKAY MOLLAMUSTAFAOĞLU;AHMET AFA BORAN;
11 satır daha

Logo ne zaman bölünür?

>> Tarih: 21.06.2021'den itibaren bölünmüş olarak işlem görecektir.

Logo ne zaman bölünecek?

>> Tarih: 21.06.2021'den itibaren bölünmüş olarak işlem görecektir.

Logo nedir bir örnek?

Logo bir marka, kurum, kuruluş, şirket, oluşum, topluluk yada fikri temsil eden ve içerisinde grafiksel ögeleri barındıran sembol yada şekillere verilen isimdir. Logo kendi içerisinde birden fazla gruba ayrılmaktadır, bu durumun nedeni ise tasarımlarda kullanılan tekniklerden dolayıdır.

Logo tasarımcısı nasıl olunur?

Grafik tasarımcı olmak için üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak gerekir. Üniversite sınavlarına girerek gerekli taban puanı ve başarı sıralamasını sağlayarak grafik tasarımcı bölümüne kaydolabilirsiniz. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra artık grafiker unvanına sahip olacaksınız.

Logo muhasebe programı ne işe yarar?

Logo GO 3, KOBİ'lerin muhasebe, sipariş, stok takibi, satış,satın alma, raporlama, borç takibi, çek senet takibi, e-devlet uygulamaları gibi tüm iş süreçlerini tek noktadan yönetebilmesini sağlıyor.

Logo bedelsiz ne zaman verecek?

>> Tarih: 21.06.2021'den itibaren bölünmüş olarak işlem görecektir.