Tişört baskısı yaptırmak ne kadar?

İçindekiler:

  1. Tişört baskısı yaptırmak ne kadar?
  2. Kumaşa fotoğraf baskısı nasıl yapılır?
  3. Süblimasyon tişört baskı nasıl yapılır?
  4. Dijital baskı tişört nedir?
  5. Tişört baskıları yıkanınca çıkar mı?
  6. Baskı izi nasıl çıkar?
  7. Tekstil transfer baskı nasıl yapılır?
  8. Metraj baskı ne demek?
  9. Emprime baskı ne demek?
  10. Süblimasyon tişört nedir?
  11. Süblimasyon nedir nasıl yapılır?
  12. Dijital baskı nasıl yapılıyor?
  13. Dijital baskı nasıl yapılır?
  14. Tişört makinede nasıl yıkanır?
  15. Tişört nasıl yıkanır?
  16. Kıyafet üzerindeki baskı nasıl çıkar?
  17. Kıyafete yapışan sticker nasıl çıkarılır?
  18. Sıcak transfer baskı nasıl yapılır?

Tişört baskısı yaptırmak ne kadar?

Tişört (T-Shirt) Baskı Fiyatlarımız
AdetTişört KalitesiÖne Arma Baskı Sırta Büyük Baskılı Tane Fiyatı
1 adet1. kalite34,50 TL
1 - 9 adet arası1. kalite25,50 TL
2. kalite23,50 TL

Kumaşa fotoğraf baskısı nasıl yapılır?

Transfer kağıdını kumaşın üzerine, fotoğraf tarafı size bakacak şekilde yerleştirin. Üzerine yağ geçirmez kağıdı örtün. Ütüyü hafifçe bastırarak şeklin kumaşa geçmesini sağlayın. Çok bastırırsanız mürekkep kumaşa dağılır.

Süblimasyon tişört baskı nasıl yapılır?

Baskı esnasında transfer kağıdı üzerinde bulunan süblimasyon mürekkep ısı presinde uygulanan ısı ve basınç altında sıvı hale geçmeden buharlaşarak baskı yapılan tişörtün yüzeyindeki polyester ipliğe yapışarak boyanmasını sağlar ve böylece süblimasyon transfer baskı gerçekleşir.

Dijital baskı tişört nedir?

Dijital baskı adıyla bilinen DTG baskı, kumaşa işleyen profesyonel bir tekstil baskı yöntemidir. Tam adıyla Direct To Garment teknolojisi, su bazlı pigment boyaların endüstriyel yazıcılar aracılığıyla direkt olarak kumaşa uygulanmasını ifade eder.

Tişört baskıları yıkanınca çıkar mı?

Tişört baskısı çok farklı tekniklerle yapılır ve bir çok kumaşın dokusuna kalitesine basılacak olan logonun şekline renk sayısına göre uygulamalarımız değişir. Bizim basmış olduğumuz ürünlerin yıkanınca çıkma gibi bir olasılığı yoktur!

Baskı izi nasıl çıkar?

Önce transferi bir bıçakla kazıyarak ya da saç kurutucuyla ısı uygulayarak dökülmeye teşvik etmen lazım. Yapıştırıcı kalıntısını çıkar. Transfer baskı çıktıktan sonra geriye biraz yapıştırıcı kaldığını fark edebilirsin. Bunu ispirtoyla ya da Akfix gibi bir etiket sökücüyle çıkarmayı deneyebilirsin.

Tekstil transfer baskı nasıl yapılır?

Transfer baskıda, özel bir boya patı, bakır gravürlü silindirik baskı makinesinde bir kere kullanılabilen bir transfer kağıt bandına basılır. Kağıt bant ve kumaş, ısıtılmış bir kalandırdan geçirilir. Kağıt bant, boyalı tarafı ile kumaşın ön yüzüne temas ettirilir. Isı ve basınç etkisi ile boya, kağıttan kumaşa geçer.

Metraj baskı ne demek?

Metraj olarak yapılan dijital baskıda kumaş dijital baskı makinesine yüklenmeden önce tüm baskı kimyasallarını içeren ( boyar madde hariç ) baskı patı kumaşa uygulanır. Metraj olarak yapılan dijital baskı öncesi baskı patının kumaşa verilmesi çeşitli şekillerde olabilmektedir. ...

Emprime baskı ne demek?

Emprime baskı, değişik renklerde serigrafi boyaları kullanılarak kumaş üzerine zemin ve çeşitli desenler basma işlemidir. ... Saten, ipek, yün, alpaka, polyester, pamuklu kumaş gibi materyaller üzerine emprime baskı uygulanabilir. Emprime baskı işlemi uygulaması ile boyanan her türlü kumaşa emprime kumaş adı verilir.

Süblimasyon tişört nedir?

Sublimasyon baskıda kullanılan mürekkebin özelliği 180-220 derece ısıda gaz haline gelerek polimer kaplı yüzeyleri veya polyester dokuları boyamasıdır. T-shirt veya kumaş baskılarında, diğer transfer baskı teknolojilerinden farkı kumaşın dokusuna işleyerek, yüzeyde hissedilmemesi ve yıkamaya olan yüksek direncidir.

Süblimasyon nedir nasıl yapılır?

Süblimasyon; maddenin ısı uyguladığında katı halden direkt gaz haline geçmesi durumudur. Süblimasyon baskı, kağıt üzerine printer çıktısı ile uygulanan desenin; kumaş, sert malzemeler v.b. gibi materyallere ısı ve basınç ile aktarılması tekniğidir.

Dijital baskı nasıl yapılıyor?

Metraj şekilde yapılan dijital baskıda, kartuşlardan sadece boya püskürtülür. Baskı yapılacak kumaşa uygun şekilde boyama ürünü barındırmakta olan kartuşlar makineye bırakılır ve baskı yapılır. Baskı pamuklu kumaşa uygulanacaksa reaktif boya kartuşu, poliamid kumaşa uygulanacaksa asit boya kartuşu makineye bırakılır.

Dijital baskı nasıl yapılır?

Geleneksel baskı teknolojilerinin aksine dijital baskıda sabit görüntülü bir baskı kalıbına ihtiyaç duyulmaz. Diğer bir deyişle bilgisayar ortamında yer alan bir dosyanın baskı kalıbı olmadan görüntüyü işleyebilen makinelerle basılması ilkesine dayanarak çalışır.

Tişört makinede nasıl yıkanır?

Makinede en fazla 30 derecede yıkayınız. Alçak ısıda yıkamayı tercih et: Çamaşır makinasında yıkanmaya uygun olan IAMNOTBASIC tişörtlerinin alçak ısıda, tercihen 30 derecede yıkanması gerekiyor.

Tişört nasıl yıkanır?

Giysinizin deforme olmaması ve diğer çamaşırlardan leke alabileceği ihtimaline karşın aynı renge sahip giysilerle birlikte, ters çevirerek yıkayınız. Çamaşır suyu kullanmayınız. Giysinizi çamaşır makinesine nemli şekilde koymayınız. Yoğunlaştırılmış kimyasal içeren deterjanlar kullanmamaya özen gösteriniz.

Kıyafet üzerindeki baskı nasıl çıkar?

Bir köşeden başlayıp transfer baskının tamamını ütüle. Ütüyü hızlıca hareket ettirerek transfer baskıyı çıkar. Köşesi çıktıktan sonra ütüyü transfer baskıya doğru hızlıca hareket ettir. Sen ütüledikçe baskı dökülmeye ve muhtemelen erimeye devam etmeli.

Kıyafete yapışan sticker nasıl çıkarılır?

Sıcak su içerisine koyduğunuz doğal sabunu iyice köpürtün ve içerisine yapışkan maddeyi çıkarmak istediğiniz kıyafetinizi koyarak bir süre bekleyiniz. Bu işlemlerin ardından kıyafetinizi yıkama koşullarına uygun olarak ister elde ister ise çamaşır makinesinde uygun koşullarda yıkayınız.

Sıcak transfer baskı nasıl yapılır?

Transfer baskıda, özel bir boya patı, bakır gravürlü silindirik baskı makinesinde bir kere kullanılabilen bir transfer kağıt bandına basılır. Kağıt bant ve kumaş, ısıtılmış bir kalandırdan geçirilir. Kağıt bant, boyalı tarafı ile kumaşın ön yüzüne temas ettirilir. Isı ve basınç etkisi ile boya, kağıttan kumaşa geçer.