Veri kurtarma fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Veri kurtarma fiyatı ne kadar?
  2. Donör disk nedir?
  3. EaseUS ücretli mi?
  4. EaseUS Data Recovery ücretli mi?
  5. Hard disk bozulunca ne olur?

Veri kurtarma fiyatı ne kadar?

Veri kurtarma Analizi ve Danışmanlık hizmetimiz ücretsizdir. Veri kurtarımı yapılamayan durumlarda ücret talep edilmez. Yukarıdaki hizmet ücretlerine KDV dahil değildir. Tüm data kurtarma hizmetlerimizde taban fiyatımız 500 TL dir .

Donör disk nedir?

Donör disk fiziksel arızalı disklerde verilere erişim sağlanması için laboratuvarda yapılacak çalışmalar sırasında kullanılan ikinci bir disktir.

EaseUS ücretli mi?

PC, dizüstü bilgisayar veya çıkarılabilir aygıttaki; silinmiş, formatlanmış veya kayıp verileri kolayca ve hızlı bir şekilde kurtarmak için en iyi ücretsiz veri kurtarma yazılımıdır.

EaseUS Data Recovery ücretli mi?

EaseUS Data Recovery Wizard yazılımı belli özelliklere kadar ücretsiz kullanılabiliyor. Yazılım sayesinde 2 GB'a kadar verilerinizi herhangi bir ücret ödemeden kurtarabiliyorsunuz. 2 GB'tan daha büyük veriler içinse farklı sürümleri satın almanız gerekiyor.

Hard disk bozulunca ne olur?

harddisk bozulursa pc açılırmı Harddisk bozulduğunda pc açılır görüntü gelir fakat açılış bios ekranında takılır bekler hata kodları karşımıza çıkar veya açılırken kilitlenebilir harddisk smart error hatası harddisk boot error gibi hatalar verebilir harddiskler yavaş yavaş bad sectör bozuk sektör hataları ile bozulmaya ...