Burcu Domates Salçası nerede üretiliyor?

İçindekiler:

  1. Burcu Domates Salçası nerede üretiliyor?
  2. Burcu salça helal mi?
  3. Burcu salça sahibi nereli?
  4. Tat helal mi?
  5. Çokça salçayı kim üretiyor?
  6. Bizim Vatan Konserve kimin?
  7. Sultan Gıda sahibi kim?
  8. Çokça salça hangi markette?
  9. Yurt Konserve kime ait?
  10. Derya Ton balığı kimin?

Burcu Domates Salçası nerede üretiliyor?

SOFRANIZA GELMEDEN ÖNCE ÖZENLE TOPLANDILAR! Üretim yerimiz; Türkiye'nin turizm beldelerinden biri olan Burhaniye ilçesinin merkezine yakın hatta içinde olmasına rağmen, küçük bir zeytin işletmesinden veya bir peynir mandırasından daha sessiz, kokusuz üretim yapmaktadır.

Burcu salça helal mi?

GİMDES'in helal sertifikalı ürünler listesinde bulunan Burcu Salça'nın helal sertifikası iptal edildi. ... GİMDES'in sitesinde yer alan bilgiye göre: “20.06.2019 denetim tarihi itibari ile helal sertifikalı olmayan hammadde tespiti üzerine sertifikası iptal edilmiştir” denildi.

Burcu salça sahibi nereli?

Burcu Gıda 1982 yılında Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde kurulan ve salça, konserve ve sos olmak üzere yüzlerce ürün üreten bir firma. Bu yıl Burcino markasıyla zeytin ve zeytinyağı üretimine de başlayan Burcu Gıda'nın Genel Müdürü Cemil Bahadır ile Burcu Gıda'nın yurt içi ve yurt dışındaki hedeflerini konuştuk.

Tat helal mi?

Tat Salça ürünleri Gimdes helal belgelidir, sahiplerini helal hassasiyeti için tebrik ederiz.

Çokça salçayı kim üretiyor?

OLCA GROUP. Bizim hikayemiz 1994 yılında Karadeniz'in incisi Yeşil Niksar Ovası'nın tarım potansiyelini işlemek üzere 12.000 metrekare kapalı, 110.000 metrekare deneme üretim arazisi üzerine kurulmuş olan salça, konserve fabrikasında başladı.

Bizim Vatan Konserve kimin?

Bizim Vatan, 1951 yılında kurulan ve Yıldız Holding tarafından satın alınarak ŞOK Marketler için özel olarak üretilen ton balığı, garnitür, salça, bezelye konservesi, turşu çeşitleri, üzüm-elma sirkesi ve nar ekşisi markasıdır.

Sultan Gıda sahibi kim?

Sultan Salça Gıda Hangi Ülkenin Markası Sulta Gıda ürünleri markası Dosso Dossi Holding bünyesindedir gurubun sahibi Eraslan Ailesi'dir.

Çokça salça hangi markette?

Çokça Salça Domates 28- G - A101.

Yurt Konserve kime ait?

Daha sonra 1974 yılında ” YURT KONSERVE ” markası ile kurulmuş olan ve Faruk Kabasakal ve Hakan Kabasakal tarafından yönetilen firmamız, hazır yemek konserveciliğinde Türkiye'nin lideri olmayı hedeflemiştir.

Derya Ton balığı kimin?

Dardanel, halen Migros'a Migros markasıyla çeşitli türde balık konservesinin ve BİM Birleşik Mağazalar'a Derya markası ile ton balığı konservesinin fason üretimini yapıyor.