Istanbul Bağlarbaşi hangi ilçeye bağli?

İçindekiler:

  1. Istanbul Bağlarbaşi hangi ilçeye bağli?
  2. Bağlarbaşı mahallesi nereye bağlı?
  3. Üsküdar Bağlarbaşı nasıl gidilir?
  4. Bağlarbaşı nasıl bir yer?
  5. Nuh Kuyusu Caddesi hangi mahallede?
  6. Bursa Bağlarbaşı neresi?
  7. Baglarbasina hangi Otobüs gider?
  8. Bağlarbaşı hangi Otobüs gider?
  9. Istanbul maltepe nasıl bir yer?
  10. Bursa Osmangazi nereye bağlı?
  11. Bursa Bağlarbaşı hangi otobüs gider?
  12. İstanbul Altunizade hangi yakada?
  13. Altunizade Avrupa yakasında mi?
  14. Bağlarbaşı Kadıköy nasıl gidilir?
  15. Bursa Bağlarbaşı hangi metro istasyonu?

Istanbul Bağlarbaşi hangi ilçeye bağli?

Bağlarbaşı Haritası Üsküdar ilçesine bağlıdır. Bağlarbaşı haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Bağlarbaşı posta kodu 34664. Bağlarbaşı GPS koordinatları 41° 1´ 21.6156" ve 29° 2´ 9.5280".

Bağlarbaşı mahallesi nereye bağlı?

Bağlarbaşı Mahallesi Nerede ve Hangi İlçeye Bağlı? Bağlarbaşı Mahallesi, Bursa ilinde yer almakta olup, Osmangazi ilçesine bağlıdır. Bağlarbaşı haritası konumu ise 40° 14' 3.8040'' Kuzey ve 28° 59' 5.5824'' Doğu gps koordinatlarıdır. Bağlarbaşı bağlı olduğu Osmangazi ilçe merkezine 8 kilometre mesafe uzaklıktadır.

Üsküdar Bağlarbaşı nasıl gidilir?

Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız Kadıköy-Tavşantepe metrosuyla Ayrılıkçeşmesi durağında inip Marmaraya aktarma yapınız. Marmaray ile Üsküdar'da inerek Üsküdar-Çekmeköy metrosuna aktarma yapınız. Metronun Bağlarbaşı durağında indiğinizde Bağlarbaşı Kültür Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Bağlarbaşı nasıl bir yer?

Bağlarbaşı Semti, Kadıköy ve Üsküdar gibi merkezler ile Boğaziçi Köprüsü'nün bağlantı yollarına yakınlığı nedeniyle Anadolu yakasının en işlek semtlerindendir. Semtin ana eksenini oluşturan Nuhkuyusu Caddesi, Üsküdar'ın en bilinen caddelerindendir. ... Semtte bulunan azınlık okulları ve kiliseleri hâlen kullanılmaktadır.

Nuh Kuyusu Caddesi hangi mahallede?

Nuh Kuyusu Caddesi 41.021332 enlem ve 29.035307 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Altunızade Mh. ve Üsküdar ilçesine bağlıdır. Nuh Kuyusu Caddesi haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Nuh Kuyusu Caddesi posta kodu 34664.

Bursa Bağlarbaşı neresi?

Bağlarbaşı Mahallesi 40.234032 enlem ve 28.990618 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Bağlarbaşı Mh. ve Osmangazi ilçesine bağlıdır. Bağlarbaşı Mahallesi haritası Bursa ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Bağlarbaşı Mahallesi GPS koordinatları 40° 14´ 2.5152" ve 28° 59´ 26.2248".

Baglarbasina hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Bağlarbaşı Mahallesi yakınından geçiyor: 130Ş, 16KH, 16S, 251, 500T.

Bağlarbaşı hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Bağlarbaşı / Esentepe yakınından geçiyor: 14/L-2, 43/HB, B/13, B/41-C, B/46, B/9.

Istanbul maltepe nasıl bir yer?

Marmara Denizi kıyısında yer alan Maltepe, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan bir ilçedir. Kadıköy, Sancaktepe, Ataşehir, Kartal ile komşu olan Maltepe, Kocaeli Yarımadası'nın güney batısında yer alır. İstanbul'un nüfusu en kalabalık 10. ilçesi olan Maltepe, Adalar manzarasına sahip ilçelerden biridir.

Bursa Osmangazi nereye bağlı?

Osmangazi ilçesi, Bursa'nın ilçelerinde kuzeyinde Gemlik, doğusunda Gürsu, Yıldırım ve Kestel, güneyinde Keles ve Orhaneli, batısında da Nilüfer ve Mudanya ilçeleriyle komşudur.

Bursa Bağlarbaşı hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Bağlarbaşı / Esentepe yakınından geçiyor: 14/L-2, 43/HB, B/13, B/41-C, B/46, B/9.

İstanbul Altunizade hangi yakada?

Altunizade İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Üsküdar ilçesinin bir semtidir. Altunizade semti İstanbul il merkezine olan uzaklığı yaklaşık 6 kilometredir.

Altunizade Avrupa yakasında mi?

Altunizade, İstanbul ilinin Üsküdar ilçesine bağlı olan bir semttir. ... Altunizade'nin bu denli popüler olmasının en önemli sebeplerinden bir tanesi İstanbul Boğaz Köprüsü'nün Anadolu Yakası çıkışı olmasıdır.

Bağlarbaşı Kadıköy nasıl gidilir?

Murat Reis, Üsküdar konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Bağlarbaşı / Kadıköy Yönü konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 11ÜS, 13, 14F, 14M, AVCILAR - SÖĞÜTLÜÇEŞME, MR9.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M4, M5.
  4. Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D-31.
BE

Bursa Bağlarbaşı hangi metro istasyonu?

Bağlarbaşı - Esentepe Metro İstasyonu.