Sudafed ne için verilir?

İçindekiler:

  1. Sudafed ne için verilir?
  2. Kreval şurup ne demek?
  3. Levopront ne işe yarar?
  4. Sinecod nedir ne işe yarar?
  5. Sinecod hangi hastalıkta kullanılır?
  6. Notuss ilaç ne işe yarar?

Sudafed ne için verilir?

SUDAFED sistemik nazal dekonjestanlar adı verilen ilaç grubunun bir üyesidir. SUDAFED 30 tablet halinde blisterlerde bulunmaktadır. durumlarda belirtilerin rahatlatılması amacıyla kullanılır.

Kreval şurup ne demek?

KREVAL FORTE şurup, çocuk korumalı kapaklı, amber renkli 100 ml'lik şişeler ile kullanıma sunulmaktadır. KREVAL FORTE çeşitli nedenlerden kaynaklanan öksürüğün şikayetlere yönelik (semptomatik) tedavisinde kullanılır.

Levopront ne işe yarar?

LEVOPRONT etkin madde olarak levodropropizin içerir. Çeşitli nedenlere bağlı kuru öksürüğün (balgamsız öksürük) giderilmesinde kullanılır.

Sinecod nedir ne işe yarar?

Sinecod'un etken maddesi butamirat sitrat kimyasal ve farmakolojik açıdan opium alkaloidlerine benzemeyen, santral etkili bir öksürük kesicidir. Öksürük kesici ve bronkospazmolitik etkisinin farklı olmasına bağlı olarak öksürüğü etkin bir şekilde keser ve ayrıca spirometrik ve kan gaz değerlerini kısa sürede düzeltir.

Sinecod hangi hastalıkta kullanılır?

SNECOD depo tablet, Çeşitli nedenlerden kaynaklanan öksürüğün şikayetlere yönelik (semptomatik) tedavisinde, Ameliyat ya da bronkoskopi (solunum yollarının muayenesi) öncesi ya da sonrası öksürüğün kesilmesinde kullanılır.

Notuss ilaç ne işe yarar?

NOTUSS FORT etkin madde olarak butamirat sitrat içerir. Ani başlayan öksürük, cerrahi girişimler ve bronkoskopi için ameliyattan önce ve sonra öksürüğün kesilmesi için kullanılır.