Aras Kargo Kargo alınmazsa ne olur?

İçindekiler:

  1. Aras Kargo Kargo alınmazsa ne olur?
  2. PTT şubeye gelen kargo ne zaman dağıtıma çıkar?
  3. Kargoya isim vermek zorunlu mu?
  4. TC kimlik numarası ile neler yapılabilir?
  5. TC kimlik numarasından önce ne vardı?

Aras Kargo Kargo alınmazsa ne olur?

bildiğim kadarıyla aras kargo şubelerine giden kargolar 3 iş günü içinde alıcının teslim almasını bekliyor. ... eğer eve gelen kargoyu almazsanız herhangi bir para cezası veya ödeme gibi bir durum söz konusu değildir. sadece kargonuz şubede 3 iş günü bekletildikten sonra gönderim yerine geri yollanır.

PTT şubeye gelen kargo ne zaman dağıtıma çıkar?

PTT Kargo dağıtım saatleri, PTT Kargo çalışma saatleriyle aynı olacak şekilde ayarlanmıştır. Buna göre PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasındadır.

Kargoya isim vermek zorunlu mu?

Gönderici ismi olmadan. Çünkü Kargo Yetkilileri Sizin Kimlik Bilgilerinizi ve Adresinizi Sisteme Kaydedip İrsaliyeli Fatura Düzenliyorlar... Zarf Giderken de Üzerine Bilgilerinizin Bulunduğu Barkod Etiketi Yapıştırıyorlar... Gönderici Bilgilerini Almadan Kargolar Hiç Birşey Taşımazlar.

TC kimlik numarası ile neler yapılabilir?

Bir kişinin internet ortamında sadece TC kimlik numarasını kullanarak o kişiyle ilgili yüzlerce bilgiye ulaşılabiliyor. Örneğin bir kurumun internet sitesinin ilgili kısmına yazılacak TC Kimlik numarası ile o kişinin adı, soyadı, doğum tarihi gibi bilgilere erişilebiliyor.

TC kimlik numarasından önce ne vardı?

İl Nüfus Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, halk arasında kimlik, kafa kağıdı, kafa koçanı, nüfus kağıdı, nüfus tezkeresi gibi adlarla da anılan nüfus cüzdanları, ülkemizde ilk kez günümüzden 132 yıl önce yapılan nüfus sayımından sonra 'Aliye-i Osmaniye Tezkeresi' adıyla kullanılmaya başlandı.