Ziraat taksitlendirme nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ziraat taksitlendirme nasıl yapılır?
  2. Cambly hangi kartlara taksit yapıyor?
  3. Cambly ödemeleri nasıl yapılır?
  4. Iş bankası kredi kartı borcumu nasıl öderim?

Ziraat taksitlendirme nasıl yapılır?

Sonradan taksitlendirme işlemi Bankkart Mobil, Ziraat Mobil, İnternet Şubesi veya Müşteri İletişim Merkezi (0850 258 00 00) aracılığı ile gerçekleştirilebilecektir. Sonradan taksitlendirme talebi alınan bir işlemin ilgili hesap döneminde dönem içi işlemlere girmesi halinde taksitlendirme süreci tamamlanabilmektedir.

Cambly hangi kartlara taksit yapıyor?

Maximum özellikli kredi kartları ile 3, 6 ve 12 aylık abonelikleri taksitli ödeme yaparak satın alabilirsiniz. Eğer Maximum özellikli bir kredi kartınız yoksa peşin ödeme yapabilirsiniz. Peşin ödeme yapmanız halinde ekstra peşin ödeme indirimi uygulanacaktır.

Cambly ödemeleri nasıl yapılır?

Hem web sayfamız hem de mobil uygulamalarımız üzerinden ödeme yapabilirsiniz. Abone Ol sayfamıza giderek dilediğiniz aboneliği seçebilirsiniz ve Satın Al butonuna tıklayarak ödeme sayfasına geçebilirsiniz.

Iş bankası kredi kartı borcumu nasıl öderim?

Kredi kartı borçlarınızı, Şubelerimizden, Bankamatiklerimizden nakden; Şubelerimizden, Bankamatiklerimizden, 0 724 numaralı Telefon Şubemizden, İnternet Şubemizden, İşcep'ten ve Maximum Mobil'den hesaben ödeyebilirsiniz.